| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterSet MS120
Hardver

Cooler Master predstavio MasterSet MS120

CMMS120

Gejming tastatura MasterSet MS120 sa mem-chanical switch-evima i miš koji poseduje Omron tastere kao i ALPS enkoder točak za skrolovanje su novi članovi porodice Cooler Master proizvoda orijentisanih gejmerskoj publici.

Bram Rongen, marketing menadžer Cooler Master-a navodi da je u pitanju tastatura koja je oblikovana po popularnim Cherry MX Blue switch-ovima, kao i da su je cenovno prilagodili i zadržali funkcionalnost, za šta je zaslužan „clicky switch“ dodatak.

MasterSet MS120 je paket u kome dolazi tastatura koja se sastoji od mem-chanical „clicky“ switch-eva koja napušta sistem tradicionalnih membranskih tastatura, kao i miš sa Pixart optičkim senzorom, on-the-fly DPI podešavanjima, kao i naprednim Omron switch-evima.

Što se tiče tastature MasterSet MS120, ona je opremljena hibridnim switch-evima. Clicky switch doprinosi da tastatura podseća na membranske tastature kao i da je tempirana po osećaju gejmera, navodi Rongen.

 

CMMS120 01 T CMMS120 02 T CMMS120 03 T

 

Takođe, tastatura poseduje visoki APM i total travel distance od 3.8mm. Miš koji dolazi u paketu je opremljen Omron switch-evima, za koje proizvođači tvrde da mogu da izdrže do milion klikova kao i Pixart 3050 optički senzor.

MS120 tastatura poseduje RGB pozadinsko osvetljenje kako bi udovoljila vizuelnom užitku pri igranju. Takođe tastatura poseduje LED modove i efekte, a svetlosni efekti mogu varirati, od solidne boje, pa do talasanja nijansi.

 

CMMS120 04 T CMMS120 05 T CMMS120 06 T

 

Celokupna kontrola efekata dolazi od On-The-Fly kontrola za podešavanje boja, brzine i pravca, a miš takođe nije pošteđen vizuelnog užitka uz 3 zone podesivog RGB svetla. Za one koji žele da uživaju u MasterSet MS120, moraće izdvojiti 90 dolara.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu