| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterPulse MH320 headset
Hardver

Cooler Master predstavio MasterPulse MH320 headset

MasterPulseMH320

Cooler Master je predstavio MasterPulse MH320 headset koji su proizvođači namenili za one koji su vatreni fanovi gaming-a i dobrog kvaliteta zvuka ili su samo ležerni gejmeri željni drugačijih slušalica. Bram Rongen, marketing menadžer proizvoda je naveo da MH320 pruža komfort sa svojih 280 grama, kao i da niko neće biti uskraćen od kvaliteta, a takođe su i lako podesive.

MasterPulse MH320 poseduje fleksibilnu metalnu konstrukciju, dok je headband lako podesiv kako bi udobnost igrača bila zagarantovana.

Takođe, slušalice potpuno pokrivaju uši i pružaju dodatni komfor uz kožni dizajn, bilo da su proširene igračke sesije ili ležerno slušanje.

Kreatori MH320 su pri dizajniranju ovih slušalica imali na umu chat-ovanje, stoga je ovaj model opremljen mikrofonom koji koristi dvosmernu kapsulu, obezbeđujući višu osetljivost pri snimanju glasa dok istovremeno minimizira bilo koji pozadinski šum.

 

MasterPulseMH320 01 T MasterPulseMH320 02 T MasterPulseMH320 03 T

 

MH320 slušalice nastoje da eleminišu pozadinsku buku kako bi ste neometano mogli da uživate u intenzivnim igračkim sesijama.

Ove slušalice pružaju stereo zvuk od 2.0 kanala sa 40mm kablom sa već spremnim drajverima pomoću dual 3.5mm priključaka, tako da su ove slušalice spremne da idu bez potrebe za softverom.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu