Quantcast

če

12

okt

2017

Cooler Master predstavio MasterCase H500P Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CoolerMasterNovo MasterCase H500P kućište iz kuhinje Cooler Master-a je stiglo, a prema rečima čelnika kompanije, ovo kućište je inspirisano High AirFlow serijom, i poseduje futuristički izgled sa strukturisanim dizajnom.

MasterCase H500P poseduje dva 200mm ventilatora koji su pozicionirani na prednjem delu, čime je osiguran optimalni protok vazduha kako bi se postigle povoljne temperature funkcionisanja.

Osim održavanja optimalnih performansi, na scenu stupa i vizuelni dodatak u vidu RGB osvetljenja koje se može kontrolisati kroz matične ploče koje su RGB kompatibilne, ili putem dodatnog RGB kontrolera.

Ako to poželite, možete instalirati dva dodatna 200mm ventilatora na vrhu H500P.

Svetlosivi paneli od kaljenog stakla sa strane, kao i plastični cover-i na prednjici, kao i na vrhu MasterCase H500P, pomažu da se jasno vidi sadržaj šasije.

 

CoolerMaster 01 T   CoolerMaster 02 T   CoolerMaster 03 T

 

Kastomizirani PSU shroud na prednjem delu, CPU cutout cover na zadnjem delu, kao i cover za kablove koji se može otkloniti pruža lakše manipulisanje prostorom unutar kućišta i boljem rasporedu kablova.

 

CoolerMaster 04 T   CoolerMaster 05 T   CoolerMaster 06 T

 

Dva PCI slota na zadnjem delu H500P pomažu pri vertikalnom mount-ovanju grafičke karte bez potrebe dodatnih bracket-a.

 

CoolerMaster 07 T   CoolerMaster 08 T   CoolerMaster 09 T

 

U slučaju MasterCase H500P,  Cooler Master je stavio akcenat na veliki protok vazduha i mogu se, samim tim, instalirati i 360mm radijatori na vrhu, i na prednjem delu kućišta, a kućište je spremno za instaliranje vodenog hlađenja.

 

CoolerMaster 10 T   CoolerMaster 11 T   CoolerMaster 12 T

 

MasterCase H500P je dostupan po ceni od 150 evra.

 

CoolerMaster 13 T   CoolerMaster 14 T   CoolerMaster 15 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu...