| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterBox MB500 TUF Gaming Edition
Hardver

Cooler Master predstavio MasterBox MB500 TUF Gaming Edition

TUF

Nakon što su predstavili TUF Gaming Alliance varijante MA410M i MA620P hladnjaka, Cooler Master je predstavio MasterBox MB500 TUF Gaming verziju kućišta.

Varijanta prvobitnog MB500 lansiranog u aprilu, Gaming verzija implementira nekoliko dizajnerskih elemenata ASUS-ovog novog brenda.

Najpre, gornja polovina prednjeg panela i levi panel sa strane nude urban kamuflažni šablon karakterističan za TUF Gaming.

Paneli od kaljenog stakla su debeli 4mm su tu, kao i RGB kontroler sa Splitter kablom za RGB LED ventilatore.

PSU Shroud cutout je implementiran kako bi se MasterWatt TUF Gaming Edition mogao videti kroz staklene panele sa strane.

Kako bi se omogućile savršene termalne performanse, kao i optimalni tok vazduha, implementiran je semi-mesh prednji panel, kao i rupe za ventilaciju na gornjoj strani kućišta.

Kada se priča o podršci za ventilatore i radijatore, na vrhu mogu se postaviti do tri 120mm ili dva 140mm ventilatora, kao i radijator do 360mm uz maksimalnu debljinu od 50mm bez ventilatora.

Na vrhu imamo dva 120mm ventilatora, kao i jedan 120mm-tarski ventilator ili radijator. MB500 TUF Gaming kućište podržava CPU hladnjake do visine od 160 mm, grafičke karte dužine do 400 mm i napajanje do 180 mm.

 

TUF 01

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…