Quantcast

sre

04

apr

2018

Cooler Master predstavio MasterAir MA620P i MA621P hladnjake Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CM MasterAirSa namerom da obore granice vazdušnog hlađenja izvan AIO tečnog hlađenja, Cooler Master je odlučio da predstavi nove hladnjake iz MasterAir serije, MA620P i MA621P.

Heatsink je kombinacija dva ugrađena heatsink-a sa CDC 2.0 tehnologijom, kao i dva MasterFan MF120R RGB koji su u stanju da pravilno rasporede toplotu, a takođe poseduju i sertifikat od strane ASUS-a, Gigabyte-a, MSI, kao i Asrock za njihov RGB Sync.

Naime, MasterAir MA620P, kao i MA621P TR4 edicija vrši nadogradnju CPU hlađenju time što se duplira površinski prostor uz kombinaciju dva heatsink-a koji su opremljeni sa dva MasterFan MF120R RGB kako bi se osiguralo dovoljno vazdušnog pritiska i toplota uklonila od CPU-a.

Tu je i opcionalni treći ventilator koji takođe pomaže adekvatnom hlađenju. Uz MasterAir MA620P i MA621P TR4 ediciju stižu dva MasterFan MF120R RGB, kao i RGB kontroler. Bićete u prilici da kontrolišete boju, intenzitet, nivo, kao i efekte u svega par klikova, ili uz softver od proizvođača matične ploče.

Kompletan sistemski RGB Sync je moguć uz Cooler Master RGB ventilatore, koji su kompatibilni sa ASUS-ovom, Gigabyte, MSI, kao i Asrock tehnologijom.

MasterAir MA621P TR4 poseduje idealnu bazu za montiranje TR4-SP3, i samim tim će AMD Threadripper CPU imati optimalni površinski kontakt  i uz to, pravilno rasipanje toplote. Baza takođe sadrži Continuous Direct Contact Technology 2.0, kako bi se omogućio direktan kontakt sa heatpipe-ovima.

 

CM MasterAir 01 T   CM MasterAir 02 T   CM MasterAir 03 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu...