| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio Hyper 412 Slim kuler
Hardver

Cooler Master predstavio Hyper 412 Slim kuler

uvodna

Cooler Master je nedavno predstavio slim varijantu popularnog Hyper 412 kulera. Novi kuler dolazi sa dva slim ventilatora (debljine 15 milimetara) i pojednostavljuje montažu ovog kulera, tako da mu ne smetaju masivniji hladnjaci memorijskih modula. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, novi kuler najbolje “leži“ na LGA2011 pločama, kod kojih se slotovi za memoriju nalaze sa obe strane procesorskog socketa.

Rashladno telo Cooler Master Hyper 412 Slim kulera je realizovano uz pomoć CDC (Continious Direct Contact) tehnologije, čime je dobijena baza hladnjaka čija se aktivna površina u potpunosti sastoji od toplotnih cevi. Time je obezbeđeno efikasnije odvođenje toplote i sprečavanje nastanka vrućih tačaka na procesoru. Naravno, mesta za unapređenje i dalje ima (ravnanje i poliranje baze), te se nadamo da će Cooler Master dodatno unaprediti CDC tehnologiju u budućim revizijama svojih kulera.

 

CM412SLIM 01 T

 

Pored rashladnog tela, u paketu dolaze i dva slim PWM ventilatora debljine 15 milimetara (standardni ventilatori su “debeli“ 25 milimetara), koji bi pored smanjenja ukupnih dimenzija kulera trebali da donesu i poboljšanje perfomansi u odnosu na Hyper 412S (koji dolazi sa jednim standardnim ventilatorom). Ventilatori se jednostavno montiraju na hladnjak uz pomoć plastičnih nosača sa žabicama.

 

CM412SLIM 02

 

Specifikacije:

 

spec

 

Novi kuler se očekuje na tržištu početkom juna, sa cenom koja ne bi trebala da pređe 50 eura.


Izvor: CoolerMaster


Komentarišite na forumu