| Vesti | Hardver | Cooler Master najavio novu V Platinum seriju napajanja
Hardver

Cooler Master najavio novu V Platinum seriju napajanja

PSU

Iz kompanije Cooler Master stiže nova linija high-end napajanja pod imenom V Platinum.

Naime, za V Platinum seriju se navodi da je namenjena za sledeću generaciju high-end PC graditelja.

„Za one koji traže vrhunske proizvode za svoje sisteme, V Platinum je tu da zadovolji taj zahtev“ – navodi se u saopštenju kompanije.

V Platinum se isporučuje u tri različita nivoa snage, od kojih svaki ima 80 PLUS Platinum rejting efikasnosti.

Ukoliko želite da igrate naslove na ultra-podešavanjima sa potpuno overclockovanim sistemom, za V Platinum navode da će omogućiti najbolje moguće performanse.

Bilo da imate rig za rudarenje sa više grafičkih karti, ili pak streamujete u 4K sa više GPU-ova i potpuno integrisanim DIY sistemom za hlađenje tokom overclockinga, V Platinum će se pobrinuti da sve prođe glatko.

 

PSU 01

 

„Ovi novi modeli pružaju sigurnu, i pouzdanu snagu za novu generaciju igrača, overclockera, modera i bilo koga ko želi samo najbolje za svoj računar“ – navodi se u saopštenju.

U ponudi su napajanja od 850, 1000, kao i 1300W, uz 80 PLUS Platinum sertifikat. Zastupljen je full-bridge dizajn sa DC-DC tehnologijom, dok je kabliranje potpuno modularno sa efikasnim 16AWG PCI-e kablovima.

Celokupno napajanje hladi 135mm-tarski ventilator sa kugličnim ležajevima sa novim Thermal Regulation Mode-om za tiši rad. U ponudi je manualni single/multi-rail switch, kao i desetogodišnja garancija.

Serija V Platinum kreirana je da zadovolji potrebe novih sistema, uz japanske kondenzatore i stabilnost potrebnu za platforme sutrašnjice.

V Platinum serija će biti dostupna od marta ove godine po preporučenim maloprodajnim cenama od 200 (V850), 260 (V1000), kao i 300 evra (V1300).

 

PSU 02

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…