| Vesti | Hardver | Cooler Master najavio MasterBox MB510L
Hardver

Cooler Master najavio MasterBox MB510L

MB510L

Kompanija Cooler Master je predstavila MasterBox MB510L kućište.

Samo kućište poseduje prednji carbon panel, kao i drugačije raspoređeni sistem ventilacije.

Iz Cooler Master-a navode da MasterBox MB510L nudi velike performanse bez velikih troškova.

Ventilacija prednjeg panela nudi efikasne termalne performanse, a takođe su u ponudi i drugačije kolorne šeme.

Kao inspiracija za carbon teksturu MasterBox MB510L kućišta navode se trke motora. U ponudi je i transparentni edge-to-edge panel sa strane, kao i vazdušni ulazi na obe strane prednjeg panela, koje su, prema rečima razvojnog tima, omaž automobilima visokih performansi.

MasterBox MB510L može uskladiti do šest ventilatora, kao i vodeno hlađenje. Šest 120mm-tarskih ventilatora, kao i prednja i zadnja podrška za vodeno hlađenje su tu kako se ne bi pravili kompromisi kada pričamo o performansama.

 

MB510L 01 T MB510L 02 T

 

Ako želite da smestite vašu grafičku kartu, Cooler Master nas uverava da nećemo morati da brinemo za to, kako MasterBox MB510L može obezbediti prostor za grafičke karte do 400mm.

„Izgradnja gejming rig-a je proces koji evoluira u komponentama kako vreme odmiče. Kako bi se uskladili sa tehnološkim tempom, unutrašnji prostor je obezbeđen kako bi se smestile buduće nadogradnje komponenti“ – navodi se u press saopštenju. „MasterBox MB510L je prvi korak ka novoj MasterBox seriji sa prednjom pločom od ugljene teksture i agresivnim unosom vazduha na obe strane prednjeg panela.“

Za sve one zainteresovane, MasterBox MB510L se može naći u prodaji po ceni oko 70 dolara.

 

MB510L 03

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu