| Vesti | Hardver | Cooler Master najavio COSMOS C700M
Hardver

Cooler Master najavio COSMOS C700M

C700M

Iz Cooler Master-a poručuju da će uskoro biti dostupan COSMOS C700M, najnoviji dodatak COSMOS seriji, za koga tvrde da je među Cooler Master-ovim top-tier „Maker“ proizvodima unutar segmenta.

COSMOS C700M zadržava izgled prethodnih kućišta iz serije, uz aluminijumske drške i nudi isti dualni zakrivljeni side panel od kaljenog stakla, poput COSMOS C700P.

Dve adresabilne RGB svetlosne trake se nižu od gornje strane kućišta, ka prednjoj i donjoj strani, reflektujući aluminijumske šipke kako bi se kreirala svetlost ambijenta.

Korisnici mogu prebacivati svetlosne modove kako bi kreirali spoljašnji izgled koji žele, pritiskom na ARGB kontrolni taster na prednjem I/O panelu.

Kako navode čelnici ove kompanije, C700M kućište iz Cooler Master-a je dizajnirano tako da poseduje raznovrstan layout uz koji bi korisinici mogli da naprave „kućište koje im konačno odgovara“, uz matičnu ploču koja se može mountovati tradicionalno, inverzno, kao i putem chimney konfiguracije.

Pored toga, tray za matičnu ploču se može kompletno odstraniti kako bi se omogućio build van kućišta pre konačnog sklapanja.

 

C700M 01

 

„Ideja je u tome da se inspiriše gradnja u builder-ima na svim nivoima – kako je kućište kompleksno onoliko koliko je builder-ima potrebno da bude, uvek će biti mesta za kreativno eksperimentisanje“, navodi Mattero Stracciari, Cooler Master-ov Case General Manager. Ovo uključuje 400mm riser kabl koji olakšava povezivanje GPU sa matičnom pločom.

Pored toga, tu je i jedinstveni mount za grafičke karte koji dozvoljava korisnicima da prikažu GPU tradicionalno, horizontalno, kačeći ga za midplate ili vertikalno. Unutar COSMOS C700M je takođe moguće smestiti custom loop cooling sistem, a kućište je opremljeno sa tri SSD/radijatorskim mounting bracket-a, jednim na PSU i dva na M. Portu koji takođe učestvuju u regulisanju kablova.

Za korisnike koji vole AIO CPU hladnjak, dva tanka bracket-a koji podržavaju do 420mm radijatora su uključeni u kućište. COSMOS C700M će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 440 dolara.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…