| Vesti | Hardver | Četvrtaste slušalice iz Genius-a
Hardver

Četvrtaste slušalice iz Genius-a

uvodna

Pisali smo o naprednim gejmerskim slišalicama iz Genius-a. Sada je Genius izbacio na tržište prenosive stilizovane slušalice GHP-420S, prepoznatljivog četvrtastog oblika. Reč je o izuzetno laganim prenosivim slušalicama za upotrebu na otvorenom, dizajniranima za potpunu udobnost, bez obzira u kojem okruženju ih koristite.

 

I leva i desna slušalica rotiraju se po vertikalnoj osi do 90°, što im omogućava da se u potpunosti prilagode slušaocu. Čvrsti plastični ram između njih moguće je podešavati po dužini. Zahvaljujući mekim oblogama, slušalice ne umaraju čak ni nakon višesatnog nošenja, kako tvrde iz Geniusa.

Za odličan kvalitet muzike i veran doživljaj zvuka brinu se ugrađeni zvučnički drajveri dimenzija 30 milimetara i raspona frenkvencije 20-20.000 Hz koji daju kristalno čist zvuk.

 

GHP-420S 01 T

 

Slušalice se na MP3 plejer, mobilni telefon, tablet, računar ili drugi izvor zvuka spajaju putem standardnog 3,5-milimetarskog pozlaćenog konektora.

 

GHP-420S 02

 

Dostupne su u plavoj, ljubičastoj, beloj ili crnoj boji u opremljenijim prodavnicma opreme za računare i audio-opreme po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2200 dinara. Detaljnije o ovom modelu možete pogledati putem OVOG pdf-a.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar