| Vesti | Hardver | CEBIT 2012 – Novosti sa Thermaltake štanda
Hardver

CEBIT 2012 – Novosti sa Thermaltake štanda

Uvodna

CeBIT je jedan od najvećih internacionalnih događaja u IT industriji, a mi vam ovim putem donosimo komadić atmosfere sa Thermaltake-ovog štanda. Ovogodišnji CeBIT je bio održan u Hanoveru, u Nemačkoj, od 6. do 10. marta i bio je u žiži svih IT zaljubljenika, a Thermaltake je to iskoristio da izloži svoje nove proizvode. Pored glavne atrakcije Level 10 M gaming miša i mnoštva drugih zanimljivih proizvoda, izdvojićemo nova kućišta i vazdušna hlađenja, Water2.0 Liquid Cooling seriju i prinove Toughpower serije napajanja.

 

Thermaltake će još jednom uzdrmati tržište predstavljanjem nove verzije popularnog Level 10 GT kućišta – Battle. U domenu kućišta nas zaista čekaju zanimljivi noviteti i u pitanju su ARMOR REVO i Level 10 GTS kućište, kao i Commander MS serija kućišta.

 

Level 10 GT Battle Edition

 

Level 10 GTS T

 

ARMOR Revo T

 

Commander 01 TCommander 02 TCommander 03 T

 

Asortiman All-in-one vodenog hlađenja doživljava osveženje sa proizvodima Water2.0 Liquid Cooling serije. Prema rečima proizvođača, Water 2.0 Performer bi trebao da bude najpristupačniji All-in-one vodeni hladnjak na tržištu. Izbor vazdušnog hlađenja će se takođe proširiti sa BigTyp Revo, Frio Extreme i Frio Advanced hladnjacima.

Water 2.0 Liquid Cooling Series T

 

BigTyp Revo TFrio Extreme TFrio Advanced T

 
Pored toga će i asortiman Thermaltake Toughpower napajanja postati bogatiji, a na CeBIT štandu su predstavljeni: Toughpower Grand Platinum 700W/600W koji je veoma atraktivnog izgleda, Toughpower XT Platinum 1275W, Toughpower XT Platinum 1275W Snow Edition i Toughpower XT Gold 1475W.

Grand Platinum 700W 600W

 

XT Platinum 1275W TXT Platinum 1275W Snow Edition TXT Gold 1475W T

 

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar