| Vesti | Hardver | Canyon predstavlja univerzalni stalak za tablete
Hardver

Canyon predstavlja univerzalni stalak za tablete

uvodna

Kompanija Canyon je poznata po pristupačnim perifirijama kao što su slušalice, web kamere isl je odlučila da predstavi tržištu jedan vrlo zanimljiv proizvod za koji će mnogi korisnici naći namenu. U pitanju je univerzalni stalak za tablete, tako i iPad.

Pošto sve više korisnika poseduje tablet jedna ovakva stvar može biti vrlo korisna, naročito u situacijama kada je potrebno da tablet bude fiksiran – čitanje teksta ili video razgovor isl.

 

 

Inženjeri iz Canyona tvrde da je ovaj univerzalni stalak napravljen tako da odgovara skoro svim dostupnim tabletima na tržištu.

 

Canyon us 1 T

 

Mogućnost rotiranja već „povezanog“ stalka omogućuje da se lako menja položaj i orjentacija tableta, što će svaki korisnik znati da ceni. Osim na horizontalnim površinama kao što je recimo sto, oblik stalka omogućava kaćenje i na druge objekte kao što su kuke, a omogućeno je i nošenje u jednoj ruci.

Dno stalka je napravljeno od gume, tako da isti ne može da klizi na staklenim, granitnim i drugim površinama koje pružaju mali otpor.

 

Canyon us 2 T

 

Univerzalni stalak će biti dostupan u tri boje: crna, siva i bela tj. za svakog korisnika ponešto.

 

Izvor: Canyon


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar