| Vesti | Hardver | Audio-Technica: specijalno izdanje ATH-M50xBB slušalica
Hardver

Audio-Technica: specijalno izdanje ATH-M50xBB slušalica

AudioTechnica

Audio-Technica je predstavila ograničenu seriju crnih/plavih ATH-M50xBB Professional Monitor slušalica koje poseduju metallic plave earcups-e.

Tu su još i 45mm-tarski drajveri, earcups-i koji blokiraju spoljašnji zvuk, kao i specifičan dizajn, za koji iz Audio-Technica-e navode da pomaže pri obavljanju zahtevnih audio funkcija, poput snimanja uživo, emitovanja, DJ, kao i za lično slušanje.

Takođe su u saopštenju naveli da je u ovim slušalicama implementirana Audio-Technica tehnologija, te se ovde može očekivati prirodan i precizan zvuk sa prihvatljivim basom i visoko-frekventnim produžavanjem.

Takođe, ovde su proizvođači mislili i na duge igračke sesije i lakoću transporta, stoga imamo kvalitetne podloge za uši, kao i trake za glavu i dizajn sa odvojivim kablom.

Kao što su naveli u saopštenju, imamo 45mm-tarske large-aperture drajvere sa magnetima i aluminijumskim žicama, tu je jasnoća u produženom opsegu frekvencija, sa dubokim i preciznim bass response-om.

Karakterističan dizajn i kontura oko ušiju pruža povoljnu zvučnu izolaciju u glasnim područjima, dok ušne podloge i trake za glavu daju na udobnosti i istrajnosti pri dužim sesijama korišćenja.

Mogu se lako sklopiti kako bi se olakšalo njihovo nošenje i pakovanje, a tu su i odstranjivi kablovi poput 1.2m-3m coiled kabla, i 3m i 1.2m straight kabla. Najnovije ATH-M50xBB slušalice će biti dostupne u martu 2018. godine po ceni od 170 dolara.

 

AudioTechnica 01

 

Izvor: Audio-Technica

 

Komentarišite na forumu