| Vesti | Hardver | Audio-Technica predstavlja bežični model M50x slušalica
Hardver

Audio-Technica predstavlja bežični model M50x slušalica

Audio

Iz Audio-Technica stižu ATH-M50xBT bežične over-ear slušalice, koje donose Bluetooth bežičnu tehnologiju u jedan od nagrađivanih consumer modela ove kompanije.

„Iako su naši modeli serije M originalno dizajnirani kao profesionalne studijske slušalice, oni su prešli na tržište potrošača, i samim su postali omiljeni među ljubiteljima muzike u svetu“, rekao je Bob Peet, marketing menadžer iz Audio-Technica.

„ATH-M50xBT nudi isti zvučni potpis koji je učinio ATH-M50x standardom audio industrije, zajedno sa pogodnošću bežičnog rada u pokretu.“

ATH-M50xBT pruža dovoljno jasan zvuk, uz produženi bas i široki frekvencijski odziv.

Njegov 45mm driver ima mogućnost širokog raspona frekvencija od 15-28.000 Hz, i može isporučiti studijski kvalitet, kao i veliku preciznost kada su tonovi u pitanju.

 

Audio 01

 

ATH-M50xBT koristi Bluetooth 5.0 i kompatibilan je sa aptX i AAC kodekom za najbolju moguću reprodukciju bežičnog zvuka. Unutrašnja baterija omogućava punjenje do 40 sati (uz isporučeni USB kabl za punjenje), omogućavajući korisnicima da uživaju u bežičnom zvuku visoke definicije bez prekida.

Osim toga, slušalice se mogu koristiti u žičanim režimima za korišćenje sa uređajima koji imaju žičanu konekciju ili kada je baterija skoro na izmaku.

ATH-M50xBT zadržava robusnu konstrukciju, fold-flat dizajn sa ušnim školjkama koje se mogu rotirati za 90 stepeni, a nudi i profesionalne earpadove i traku za glavu od ATH-M50x, uz kontrole montirane na levu slušalicu za jednostavno rukovanje telefonskim pozivima, reprodukciju muzike i podešavanje jačine zvuka.

Pored toga, kontrola dodira omogućava jednostavan pristup voice assistant funckiji na pametnim telefonima. ATH-M50xBT je takođe kompatibilan sa aplikacijom Audio-Technica Connect za iOS i Android, koja pruža niz praktičnih alata i funkcija.

ATH-M50xBT dolazi sa USB kablom za punjenje od 30 centimetara, odvojivim kablom od 1 metra sa mikrofonom za žičanu upotrebu i praktičnom torbicom za nošenje. Audio-Technica ATH-M50xBT slušalice su dostupne za 199 dolara.

 

Audio 02

 

Izvor: Audio-Technica

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi