| Vesti | Hardver | ASUS Zenbook u bojama ljubavi
Hardver

ASUS Zenbook u bojama ljubavi

uvodna

ASUS Zenbook u romantičnim bojama može se reči da stiže u pravo vreme, za Dan zaljubljenih sa sloganom „Do you believe in love at first sight“. Zahvaljujući Hot Pink i Rose Gold bojama, ASUS Zenbook pokazuje nežnu i senzualnu stranu tehnologije. Novi modeli donose nove boje, ali zadržavaju prepoznatljiv izgled brušenog metala i vrhunske Ultrabook specifikacije.

 

 

ZENBOOK u novim bojama baš na vreme za Dan zaljubljenih

Idući u susret Danu zaljubljenih i nadolazećem proleću, nove boje doprinose obogaćivanju uspešne ASUS-ove serije Ultrabook računara. Prestižnu iF nagradu za dizajn za 2012. godinu Zenbook je osvojio zahvaljujući veoma atraktivnim rešenjima. Sa debljinom koja kreće od samo 3 mm i težinom od 1,1 kg (Zenbook UX21), ovi laptopovi će vas ostaviti bez daha. Hot Pink i Rose Gold, dve nove boje u ponudi, donose romantični i avanturistički duh, ali zadržavaju odličan kvalitet izrade i vrhunske komponente, po kojima je ASUS Zenbook poznat.

 

ASUS ZENBOOK Hot Pink T

 

Ne morate više brinuti o poklonu

Konačno možete odahnuti i prestati da brinete o poklonu za Dan zaljubljenih. Sa svojim prefinjenim linijama, kućištem od brušenog aluminijuma, ASUS SonicMaster audio podsistemom i vrhunskim komponentama, Zenbook predstavlja poklon u koji će se draga osoba zaljubiti na prvi pogled.

 

ASUS ZENBOOK Rose Gold T

 

Izvor: ASUS


Komentarišite na forumu

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar