| Vesti | Hardver | ASUS ROG Ryuo AIO CPU hladnjak na pre-orderu
Hardver

ASUS ROG Ryuo AIO CPU hladnjak na pre-orderu

Ryuo

Brojni posetioci ASUS-ovog štanda na Computex-u su bili iznenađeni pojavom zatvorenih tečnih CPU hladnjaka, u formi Ryuo, kao i Ryujin serije.

Doduše, za sada za britansko tržište, Ryuo 120 i Ryuo 240 su se našli na pre-order stranama brojnih retailera.

Ryuo serija je bazirana na Asetek AIO dizajnu, tačnije šestoj generaciji koju koriste klijenti Asetek-a poput CORSAIR i EVGA, sa 120mm ili 240mm radijatorom.

ASUS je ovde implementirao i 1.77″ „Livedash“ full color OLED ekran na vrhu CPU jedinice za hlađenje i pumpe, uz USB konektor koji će vam pomoći da konfigurišete displej, i ostala podešavanja za hlađenje putem softverskog drajvera.

OLED ekran se može koristiti za praćenje sistemskih statistika, podešavanja za hlađenje, ili pak možete ubaciti neki GIF, kao i neku statičnu sliku.

 

Ryuo 01

 

Ostali dodaci dolaze u formi „ROG-dizajniranih ventilatora“ za koje se tvrdi da obezbeđuju efikasno i instantno hlađenje. ROG Ryuo 120 i Ryuo 240 su dostupni na pre-orderu za 129.95 funti, odnosno 149.95 funti.

Oba hladnjaka iz ROG Ryuo serije nude podršku za širok dijapazon CPU socketa, poput AM4, sTR4, LGA 115x, LGA 1366, LGA 2011(-3), i LGA 2066. Za sada se ne zna datum izlaska, niti cena za ostale regione.

 

Ryuo 02

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar