| Vesti | Hardver | ASUS ROG najavio Strix GL10CS desktop
Hardver

ASUS ROG najavio Strix GL10CS desktop

ROG

ASUS ROG je najavio dostupnost Strix GL10CS gejming desktopa čije su high-end komponente upakovane unutar 27-liter kućišta koje ima akcenat na futuristički dizajn.

Prilagodljivo Aura Sync RGB osvetljenje se može kontrolisati iz Armory Crate, jedinstvenog uslužnog programa koji pruža sveobuhvatnu konfiguraciju i nadzor GL10CS-a.

GL10CS je opremljen sa 6-jezgarnim 12-thread Intel Core i7-8700 procesorom, koji može izdržati višestruko radno opterećenje uz do 32GB DDR4 memorije.

Uz NVIDIA GeForce GTX 1060 grafičku kartu sa 6GB video memorije, GL10CS nudi povoljne performanse za današnje omiljene igre među zajednicom poput Fortnite i Overwatch, u Full HD rezoluciji.

GL10CS se takođe može koristiti sa svim poznatijim headsetovima za virtualnu realnost, pružajući igračima potpuno nova okruženja i iskustva.

GL10CS dolazi sa 512Mb NVMe SSD baziranim na M.2, koji pruža dovoljno prostora za skladištenje igara i aplikacija. Za veće biblioteke igara ili potrebe za skladištenjem, GL10CS je dostupan i sa 1TB 7200rpm mehaničkim hard diskom. Osim toga, ovaj pogon može biti dopunjen sa Intel Optane Memory, koji kešira podatke kojima ste često pristupali kako bi smanjili vreme učitavanja i poboljšali odziv. Gigabit-class umrežavanje se isporučuje u dve varijante od strane GL10CS.

 

ROG 01

 

Gigabit Ethernet konekcija na zadnjoj strani pruža gejmerima žičanu vezu sa niskom latencijom. GL10CS takođe nudi napredne Wi-Fi brzine zahvaljujući Intel-ovoj 802.11ac Wave 2 Wi-Fi karti, podržavajući 2×2 MU-MIMO i sposobnost za veće brzine kada je uparena sa kompatibilnim ruterom.

Jedinstveni softver Armory Crate omogućava brz i jednostavan pristup svim delovima GL10CS. U ponudi su vam pregršt raspoloživih profila, omogućavajući korisnicima da jednostavno zadovolje svoje okruženje i želje.

GL10CS je dizajniran i testiran kako bi izdržao padove i vibracije koji simuliraju grubo rukovanje pri odlascima na LAN partije i eSport turnire, kao i za preživljavanje ekstremnih temperatura i vlažnosti, i fluktuacije napona i frekvencija koje mogu nastati zbog nepouzdanih izvora napajanja.

ASUS ROG Strix GL10CS gejming desktop će biti dostupan tokom prvog kvartala naredne godine.

 

Izvor: ROG

 

Komentarišite na forumu…