| Vesti | Hardver | ASUS-ov NVIDIA G-Sync HDR monitor stiže u junu
Hardver

ASUS-ov NVIDIA G-Sync HDR monitor stiže u junu

ASUS ROG

Nakon što je Acer odlučio da učestvuje u trci uz NVIDIA G-Sync HDR monitor Predator X27, koji sync-uje refresh rate-ove sa GeForce GTX grafičkih karti, ASUS je odlučio da se priključi uz monitor koji je po specifikacijama sličan Predator X27, ali i po ceni po kojoj ga možete priuštiti.

U pitanju je 27-inčni ROG Swift PG27UQ monitor, koji, kada se pročita lista specifikacija, poput Acer-ovog Predator X27 nudi 1000 nit-ova za osvetljenje, kako bi se stekao G-Sync sertifikat.

Nivo osvetljenja jeste isti kod drugog monitora, delom zato što je i ROG Swift PG27UQ opremljen AU Optronics IPS panelom koji nudi širok DCI-P3 color gamut.

ASUS-ov senzor automatski podešava osvetljenje u zavisnosti od pozadinskog osvetljenja, dok 384 lokalne dimming zone omogućuju duboke crne nijanse.

ROG Swift PG27UQ nudi 144Hz refresh rate uz rezoluciju od 3840 x 2160 uporedo sa HDR vizualima. Kao i uvek, kada se radi o ASUS monitorima, tu je ASUS Aura Sync tehnologija koja stvara immersive ambient osvetljenje nudi sinhronizaciju sa komponentama i periferijama koje nude podršku za Aura Sync.

Kako bi proslavili lansiranje ROG Swift PG27UQ gejming monitora, ASUS ROG je odlučio da organizuje online kampanju Join the Future of Gaming, gde bi oni koji se prijave mogli da osvoje ROG gejming proizvode. Jednostavno napišite kratak post zašto baš vi želite ROG Swift PG27UQ gejming monitor i to podelite na Facebook-u, Twitter-u ili Instagram-u uz hashtag #ROGSWIFTPG27UQ.

Nakon toga, potrebno je posetiti web prezentaciju gde možete da se priključite ostalim gejmerima u trci za online nagrade, a što se više puta prijavite, veće su šanse za dobitak. Moguće nagrade koje se mogu osvojiti su ROG Gladius II, ROG Strix Flare, ROG Strix Fusion 500, ROG Maximus X Formula, ROG Strix GTX 1080 Ti, kao i ROG Swift PG27UQ. ROG Swift PG27UQ gejming monitor će biti dostupan početkom juna po preporučenoj ceni od 1999 dolara.

 

ASUS ROG 01

 

Izvor: ROG

 

Komentarišite na forumu