| Vesti | Hardver | ASUS najavio Premium ROG Thor PSU liniju
Hardver

ASUS najavio Premium ROG Thor PSU liniju

ROG

ASUS ROG je lansirao ROG Thor 1200W Platinum i ROG Thor 850W Platinum napajanja, a sama ROG Thor serija je dizanirana za entuzijaste kojima je potreban high-end PSU sa naprednim hlađenjem, premium komponentama i svetlom koji se može menjati.

Kako tvrdi proizvodni tim, ROG Thor 1200W Platinum nudi custom ROG heatsink-ove koji funkcionišu do dva puta efektivnije nego oni koji su standardnog dizajna, a ROG Thor 850W je slično opremljen.

Prvo što dolazi u plan jesu ROG heatsink-ove i Wing-blade ventilator otporan na prašinu, uz IP5X sertifikat koji nudi produženi život komponenti i rad na 0dB.

Nakon toga, imamo 80 PLUS Platinum isporuku snage, uz japanske kondenzatore, kao i integrisani OLED displej za proveru potrošnje u realnom vremenu.

Naravno, radi dodatnog osvetljenja, tu su adresabilni RGB LED-ovi i svetlosna kontrola sa Aura Sync kompatibilnim ASUS ROG matičnim pločama.

Unutrašnjost PSU serije ROG Thor hladi patentirani 135mm Wind-blade ventilator koji se takođe može pronaći na nekim high-end ASUS grafičkim kartama.

Dizajn nudi povećan statički pritisak kako bi se komponente hladile efikasno na nižim RPM-ovima, uz IP5X standard kako bi se osigurao duži životni vek. Uz 0dB prekidač koji je postavljen, Wing-blade ventilator se može zaustaviti u potpunosti kada su temperature niske.

ROG Thor 1200W Platinum će biti dostupni širom sveta po ceni od oko 250 evra za 1200W model, dok je cena za 850W još uvek nepoznata.

 

ROG 01

 

Izvor: ROG

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar