| Vesti | Hardver | Antec predstavio Dark Avenger 601 kućište
Hardver

Antec predstavio Dark Avenger 601 kućište

Antec

Iz kompanije Antec su najavili dolazak DA601 – kućišta dizajniranog za najbolje moguće performanse i izgrađenog za ultimativni Gaming PC.

Njegova estetika će se svideti gejmerima i entuzijastima koji preferiraju futuristički, ali funkcionalni izgled.

DA601 ima X-ARGB-trake na prednjem panelu, dok mesh dizajn omogućava da svetlost uključenog Prizm ARGB ventilatora 120mm bude jasno vidljiva.

DA601 će uskoro stići do prodavnica i maloprodajnih objekata u Evropi sa preporučenom maloprodajnom cenom od 93 evra.

DA601 poseduje izuzetno robustan sistem hlađenja koji će biti pripremljen za zahtevne gejmerske sesije.

Mid-tower dolazi sa jednim unapred instaliranim 120 mm Prizm ARGB ventilatorom i jednim običnim 120mm ventilatorom sa zadnje strane.

Kućište nudi prostor za dodatna dva ventilatora od 120 mm sa prednje strane, i tri 120 mm ili dva 140 mm ventilatora na vrhu. Okvir je dimenzija 480 x 220 x 500 mm, i podržava E-ATX, ATX i Micro-ATX matične ploče kao i grafičke karte maksimalne dužine do 400 mm i napajanja sa maksimalnom dužinom od 200 mm.

 

Antec 01

 

Štaviše, DA601 nudi prostor za dva konvertibilna HDD-a od 2.5″/3.5″ i četiri 2.5-inčna SDD-a, kao i sedam expansion slotova. DA601 omogućava ugradnju 360 mm-tarskog radijatora napred, jednog radijatora od 280/360 mm na gornjoj strani i 120 mm-tarskog radijatora na zadnjoj. Magnetni filteri za prašinu na vrhu i na dnu mogu se ukloniti radi dodatnog protoka vazduha i lakog održavanja.

„DA601 se zasniva na Antecovom popularnom dizajnu gejming kućišta sa mnogo hlađenja i kapaciteta“, kaže Jack Wu, generalni direktor za Evropu u Antec-u. „Sa jednim pritiskom dugmeta, korisnici mogu imati jednostavan pristup svim LED diodama, dok high-tech dizajn prednjeg panela čini kućište sjajnim izborom.“

Odvojivi prednji panel omogućava lako čišćenje prašine, a uz ugrađeni ARGB upravljački modul se možete igrati sa bojama. Zahvaljujući potpunom LED pristupu, korisnici mogu da kontrolišu svetla jednim tasterom ili sinhronizacijom na matičnoj ploči. Bočni panel od kaljenog stakla pruža savršen uvid u vaše komponente.

Prednja maska poseduje dva USB 3.0 slota, Power & Reset dugme, MIC/AUDIO i ARGB kontrolno dugme.

 

Antec 02

 

Izvor: Antec

 

Komentarišite na forumu…