| Vesti | Hardver | ADATA predstavlja novu liniju proizvoda na CES 2019
Hardver

ADATA predstavlja novu liniju proizvoda na CES 2019

ADATA

Kompanija ADATA Technology navodi da će u Las Vegas-u, na ovogodišnjem CES 2019, predstaviti novu liniju proizvoda namenjenim gejmerima, overklokerima, PC entuzijastima, kao i regularnim korisnicima.

Pod temom „Innovating the Future“, ADATA će predstaviti najnoviji hardver, uključujući SSD-ove, memorijske module, kao i gejmerske dodatke.

Uz implementirani 3D NAND Flash, XPG GAMMIX S11 ProM.2 2280 SSD-ovi nude veće kapacitete skladištenja do 2TB, uz veću efikasnost, dostupnost i visok Total Bytes Written (TBW).

Unutar XPG GAMMIX S11 ProM.2 2280 SSD-a je zastupljen PCIe Gen3x4 interfejs, NVMe 1.3 podrška, inteligentni SLC Caching, kao i DRAM cache buffer. Ovaj SSD ostvaruje brzinu čitanja/pisanja podataka do 3500/3000 MB/s, uz random performanse do 390K/380K IOPS.

SX8200 Pro M.2 2280 SSD je jedan od, kako navode iz kompanije, najbržih XPG-ovih SSD-eva, kako poseduje PCIe Gen3x4 interfejs koji nudi brzine čitanja/pisanja podataka od 3500/3000MB/s, uz random performanse do 390K/380K IOPS.

 

ADATA 01

 

Pored SLC caching-a, zastupljena je i End-to-End Data Protection, kao i LDPC tehnologija protiv grešaka u prenosu podataka, uz stabilnost i velike brzine pri zahtevnijim operacijama, poput gejminga, renderinga, kao i overklokinga. Nakon toga, imamo ADATA SE800 koji donosi novi nivo brzine uz Type-C na eksternim SSD-ovima.

SE800 nudi brzine čitanja i pisanja do 1000MB/s, uz podršku za veliki broj uređaja, poput Android, Mac OS, kao i Windows uređaja. XPG SPECTRIX D80 DDR4 memorijski modul će se pojaviti u Las Vegasu.

ADATA je postigla rekordnu brzinu sa modulom tako što ga je overclockovala na 4933MHz, sa MSI Z390I matičnom pločom u konfiguraciji sa vazdušnim hlađenjem. SPECTRIX D80 je RGB DDR4 memorija sa hibridnim sistemom hlađenja i ima aluminijumski hladnjak, termički provodljive materijale na PCB-u i tečnim heatsinkom.

ADATA će takođe predstaviti dva nova XPG SPECTRIX RGB proizvoda, uključujući novi DDR4 memorijski modul i M.2 SSD.

 

ADATA 02

 

Novi SPECTRIX memorijski modul poseduje sopstveni RGB dizajn osvetljenja koji obuhvata značajniji deo površine modula i proteže se na obe strane, nudeći vizuelni dodatak bilo kojoj verziji. Takođe, na ekranu će biti prikazan i XPG gejming SSD.

Novi SSD implementira PCIe Gen3x4 interfejs i nudi brzinu čitanja/pisanja do 3500/3000MB/s. SSD ima LED diode direktno ugrađene u modul, što uklanja potrebu za dodatnim ožičenjem za napajanje rasvete.

EMIX H30 SE headset pomaže gejmerima u borbenom okruženju uz virtuelni 7.1 surround zvuk, koji im omogućava da čuju svoje prijatelje i neprijatelje podjednako, bilo ispred ili iza njih, tako da nikada nisu uhvaćeni nepripremljeni.

Četiri režima equalizera – Gaming, Movie, Voice, Music – nude optimizovan zvuk za različite scenarije upotrebe. Tokom CES 2019, ADATA će pokazati novu mehaničku tastaturu za ozbiljne igrače.

 

ADATA 03

 

Tastatura ima Cherri MX zelene prekidače, a takođe je dizajnirana da izdrži do 50 miliona pritisaka tastera. Takođe, poseduje 18 režima osvetljenja, koji se mogu menjati jednim klikom, kako bi ponudili raznolik niz efekata koji odgovaraju različitim tipovima igara i muzike.

U kombinaciji sa XPG M20 gejming mišem, koji takođe ima svetlosne efekte, igrači će uživati u poboljšanom okruženju za odličnu igru.

ADATA će takođe predstaviti svoj novi HC770 eksterni HDD, koji spaja funkcionalnost i izgled, uz RGB osvetljenje od 16,8 miliona boja.

 

ADATA 04

 

Izvor: ADATA

Komentarišite na forumu…