| Vesti | Hardver | ADATA predstavila XPG STORM hladnjak
Hardver

ADATA predstavila XPG STORM hladnjak

XPG

Kompanija ADATA Technology je predstavila XPG STORM, rashladni sistem za M.2 2280 diskove koji se sastoji od aluminijumskog hladnjaka i ventilatora.

U cilju pružanja što boljeg hlađenja, čelnici su omogućili da se XPG STORM lako može postaviti na bilo koji kompatibilni SSD.

„Niže temperature SSD-a znače pouzdaniji sistem za čuvanje podataka i dobre performanse sistema, a STORM hladnjak u XPG stilu sa živopisnim RGB osvetljenjem čini svaki gejmerski orijentisani PC još atraktivnijim“ – navodi se između ostalog u saopštenju ADATA-e.

XPG STORM poseduje aluminijumski hladnjak koji pristaje na sve M.2 SSD-ove, a pored samog hladnjaka, tu je i ventilator za pospešivanje cirkulisanja vazduha i snižavanje temperature za bar 25%.

Moderi kućišta i entuzijasti koji se odluče da sami sklope svoj PC će biti dočekani STORM-ovim RGB osvetljenjem koji ispod haube nudi predefinisane RGB modove, kao i podršku za nekoliko aplikacija, poput ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready, kao i MSI Mystic Light Sync, kako bi se omogućila praktičnost i prilagodljivost.

Zahvaljujući prethodno nanetom termičkom jedinjenju, STORM se može lako montirati na bilo koji M.2 2280 SSD ili karticu. Procedura je jednostavna, a nisu potrebni šrafovi niti podešavanje BIOS-a. Čim ga namestite, STORM počinje da radi svoj posao, snižavajući temperaturu i povećavajući stabilnost sistema i diska.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu