| Vesti | Hardver | ADATA predstavila XPG EMIX slušalice i SOLOX pojačalo
Hardver

ADATA predstavila XPG EMIX slušalice i SOLOX pojačalo

XPG

Kompanija ADATA Technology je predstavila nova tri XPG proizvoda na kojima je akcenat stavljen na udobno i jasno zvučno iskustvo za ljubitelje video igara.

U pitanju su EMIX H30 slušalice sa zvučnicima prečnika 53 mm, EMIX I30 sa uvećanim zvučnicima, a tu je i SOLOX F30 pojačalo koje omogućuje višestruke konekcije, predefinisane postavke zvuka, i virtuelni 7.1 surround zvuk.

Što se tiče SOLOX F30, ovo pojačalo poseduje obradu zvuka koje mu omogućuje da funkcioniše kao eksterna zvučna karta i pojačalo za PC i Mac računare.

Virtuelni 7.1 okružujući zvuk dodaje dubinu i preciznije pozicioniranje u igrama, a ono što dodatno nudi SOLOX F30 jesu četiri predefinisane postavke zvuka – za igre, filmove, muziku i glas.

Višestruke konekcije mu povećavaju svestranost, a zvuk se može slati na slušalice i zvučnike istovremeno ili odvojeno.

 

XPG 01 T XPG 02 T

 

Slušalice EMIX H30 su pune veličine i nude širok raspon zvuka sa basom, zahvaljujući zvučnicima prečnika 53 mm.

Takođe, proizvođači su želeli da naglase udobnost, čak i tokom dugih gejmerskih sesija, stoga su dodati jastučići od memorijske pene koja propušta vazduh, tu je traka za držanje koja se sama podešava, a može se pažljivo podesiti snaga stezanja.

Mikrofon koji se može skinuti nudi dobar kvalitet zvuka, dok su pleteni kabl i pozlaćeni konektor tu kako bi se osigurala dugotrajnost bez gubitaka kvaliteta istog.

EMIX I30 su slušalice za gejmere koje se stavljaju preko ušiju, i imaju zvučnike prečnika 13,5 mm, kao i dizajn koji omogućava da se precizno smeste u ušni kanal kako bi eliminisale neželjenu buku. Zahvaljujući velikim zvučnicima EMIX I30 slušalice mogu da reprodukuju 5.2-kanalni okružujući zvuk.

Ono što ove slušalice odlikuje između ostalog je to da EMIX H30 i EMIX I30 rade bez instaliranja drajvera na PC i Mac računarima, PS4, Xbox i Switch konzolama i mobilnim uređajima.

 

Izvor: XPG

 

Komentarišite na forumu