| Vesti | Hardver | ADATA potvrdila AURA Sync podršku za XPG SPECTRIX
Hardver

ADATA potvrdila AURA Sync podršku za XPG SPECTRIX

Čelnici ADATA Technology su objavili je da je XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memorija kompatibilna sa ASUS AURA Sync softverom. Vlasnici ASUS matičnih ploča moći će da prilagode elemente RGB osvetljenja koje je ugrađeno u D40 module, uz izbor raspona boja, sekvence osvetljenja i još mnogo toga. SPECTRIX D40 moduli su optimizovani za Intel X299 platformu, a kompatibilni su i sa AMD AM4 matičnim pločama. Proizvođači tvrde da su kreirani za igrače, overklokere i modere kućišta, kao i da moduli pružaju više opcija i karakteristika za prilagođavanje i podržavaju trend izrade računara koji uključuje napredni RGB i LED.

SPECTRIX D40 moduli su kompatibilni sa popularnim ASUS AURA Sync softverom. Korisnici ASUS matičnih ploča mogu lako kontrolisati RGB osvetljenje na D40 modulima, putem praktičnog i intuitivnog interfejsa.

RGB efekti, sekvence boja, intenzitet, uključivanje i isključivanje, kao i dodatne mogućnosti su lako dostupne korisnicima, zahvaljujući kompatibilnosti sa AURA Sync softverom.

SPECTRIX D40 moduli imaju SPD (serial presence detect) konfigurisan da u startu postavi radni takt na 2666 MHz na novoj Intel X299 platformi i kompatibilnim procesorima, kao što su oni iz Core i9 serije.

D40 moduli su kompatibilni i sa AMD A4 platformom i Ryzen procesorima. Zahvaljujući efikasnom odvođenju toplote i provodljivim materijalima PCB-a, SPECTRIX D40 moduli mogu biti overklokovani na preko 4000 MHz uz hlađenje vazduhom, bez posebnih sistema za hlađenje.

Brzina može varirati u zavisnosti od BIOS-a i matične ploče.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu