| Vesti | Hardver | ADATA lansirala Ultimate SU750 2.5-inčni SATA 6 Gbps SSD
Hardver

ADATA lansirala Ultimate SU750 2.5-inčni SATA 6 Gbps SSD

adada

ADATA Technology danas je lansirala svoje ADATA Ultimate SU750 2,5-inčne SATA 6Gb/s SSD-ove.

Uz TLC 3D NAND Flash i mnoštvo drugih funkcija, SU750 SSD diskovi pružaju najbolje moguće performanse i pouzdanost kako bi korisnicima ponudili odličnu opciju za sledeću nadogradnju.

Implementirajući 3D NAND Flash, Ultimate SU750 SSD-ovi imaju kapacitete za skladištenje od 256GB, 512GB i 1TB.

Uz SLC Caching, diskovi mogu postići brzinu čitanja/pisanja do 550/520MB u sekundi kako bi ubrzali performanse računara.

Korisnici će uživati u tome da ne moraju da čekaju da bi pristupili datotekama i programima za učitavanje.

Štaviše, bez mehaničkih komponenti, SU750 SSD-ovi su otporniji na udarce i vibracije (1500G/0.5ms), što omogućava bolju zaštitu podataka.

Takođe, SSD diskovi takođe rade tiho i troše manje energije nego HDD. Podrška LDPC (Low-Density Parity-Check) tehnologije za ispravljanje grešaka omogućava SU750 SSD-ovima da detektuju i popravljaju greške kako bi osigurali integritet podataka i tako uživali produženi životni vek.

Kupovinom SU750 SSD-a, korisnici se mogu besplatno opredeliti za preuzimanje ADATA SSD alatke Toolbox, i Migration Utility.

SSD Toolbox omogućava korisnicima da prate i upravljaju SU750 SSD diskovima, sa statusom pogona, nivoom habanja i informacijama o životnom veku.

Uslužni program za migraciju je posebno koristan za korisnike koji prelaze sa HDD-a na SSD, jer omogućava jednostavno pravljenje rezervnih kopija i migraciju podataka, uključujući i operativni sistem.

 

adada 01

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…