Quantcast

sre

17

okt

2018

MSI radi na GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MSIMSI radi na sledećoj generaciji grafičkih karti GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z.

Karta će biti predstavljena pre trenutnog Gaming X Trio-a, kao i serije SeaHawk sa tečnim hlađenjem, a moguće je da će postojati pod-varijanta sa fabrički postavljenim vodenim blokom uz kompletno pokrivanje.

Opširnije...
 

uto

16

okt

2018

NVIDIA rekreirala lunarno sletanje uz RTX tehnologiju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RTXTim iz NVIDIA-e tvrdi da su predstavili odličnu rekonstrukciju lunarnog sletanja uz pomoć svoje RTX tehnologije, samim tim nadograđujući prethodnu verziju ovog video materijala.

Nova verzija snimka stavlja, između ostalog, svojstva raytracing-a u prvi plan.

NVIDIA navodi da možemo videti fluidan snimak gde mali zraci svetla, ubrzani od strane grafičke karte reaguju savršeno sa objektima i njihovim fizičkim kvalitetima.

Opširnije...
 

sub

13

okt

2018

Razer lansirao mobilni gejming kontroler Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RazerKompanija Razer je lansirala par akcesoara uz svoje nove modele telefona, sa akcentom stavljenim na gejming.

Najpre, tu je Razer Mobile kontroler, koji poseduje phone mount poput ostalih akcesoara iz iste kategorije, i povezuje se na vaš uređaj putem Bluetooth ili USB-C.

Radiće sa bilo kojim Android uređajem koji pokreće Marshmallow ili iznad, ne samo sa Razer-ovim Phone 2. Takođe, potrajaće do 23 sata uz samo jedno punjenje.

Opširnije...
 

pet

12

okt

2018

ControlPad - novi analogni Keypad iz Cooler Mastera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

KeypadCooler Master je najavio ControlPad, a u pitanju je PC keypad sa analognom Aimpad tehnologijom, dizajniran sa akcentom na gejmere, kreatore sadržaja, muzičare i mnoge druge.

"Dizajniran kao strastveni projekat od samog početka, ControlPad ima za cilj da promeni način na koji komuniciramo sa našim najkorišćenijim programima i aplikacijama na intuitivnijem nivou", kaže Briant Nguyen, generalni direktor za periferije.

ControlPad nosi 24 mehanička tastera dostupna u Cherry MX Red ili Gateron Red tipovima prekidača.

Opširnije...
 

če

11

okt

2018

Razer najavio produženu Razer Blade 15 liniju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RazerIz kompanije Razer dolazi novi bazni model, kao i ograničena edicija najprodavanijeg Razer Blade 15 gejming laptopa, kako bi udovoljio zahtevima učesnicima esporta, ili kreativnim profesionalcima po nižoj ceni.

Suosnivač i glavni izvršni direktor kompanije Razer, Min-Liang Tan je rekao sledeće: "Sa Razer Blade 15 napravili smo najmanji 15.6-inčni laptop na svetu i postavili novi presedan za idealno iskustvo igranja u pokretu. Poslušali smo feedback od naših fanova i proširili smo to iskustvo uz nove opcije boja, Ethernet, više konfiguracija za skladištenje, i pristupačnu cenu."

Opširnije...
 

če

11

okt

2018

212 legenda i dalje živi! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

HyperIz Cooler Master-a nam uskoro stižu dva nova kulera iz poznate Hyper 212 linije proizvoda. Hyper 212 RGB Black Edition i Hyper 212 Black Edition nude poboljšani proces instalacije od prethodnih modela uz najbolje moguće performanse.

Hyper 212 Black Edition je opremljen aluminijumskim gornjim cover-om, niklovanim crnim lopaticama i metalnim heatpipe cap-ovima.

RGB model dolazi sa novim SF120R RGB ventilatorom, dok je Hyper 212 Black Edition opremljen Silencio ventilatorom uz ekskluzivnu Silent Drive IC tehnologiju.

Opširnije...
 

sre

10

okt

2018

Thermaltake predstavio View 21 TG RGB Plus i View 71 TG RGB Plus kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ThermaltakeIz kompanije Thermaltake dolaze nova Mid Tower, kao i Full Tower kućišta, te ako se odlučite za njih, možete birati između View 21 TG RGB Plus Mid Tower ili View 71 TG RGB Plus Full Tower serije kućišta.

Oba kućišta pripadaju TT Premium liniji proizvoda i deo su TT RGB Plus Ecosystem familije proizvoda.

TT RGB Plus Ecosystem je, naime, inteligentan sistem osvetljenja za PC-jeve koji kombinuje napredno adresabilno LED osvetljenje sa Thermaltake-ovim patentiranim TT RGB PLUS softverom, Razor Chroma, kao i Amazon Alexa glasovnim servisom.

Opširnije...
 

uto

09

okt

2018

Mavic 2 - novi consumer dron iz DJI Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MavicIz DJI nam stiže Mavic 2, flagship consumer dron za koji se navodi da je kreiran za profesionalce, kao i entuzijaste.

"Naš san je oduvek bio da napravimo dron koji će spojiti inženjering, tehnologiju, kao i potrebe vazdušnog fotografa.

Dron koji spaja sve DJI-eve napredne, poznate tehnologije, i koji redefiniše mogućnosti za svet vazdušne fotografije. Ovaj san smo ostvarili kreiranjem Mavic 2" - navodi se u saopštenju kompanije.

Opširnije...
 

uto

09

okt

2018

Trident X - novi kompaktni desktop iz MSI Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TridentMSI je predstavio novi Trident X kompaktni desktop sa najnovijom MSI GeForce RTX 2080 grafičkom kartom, kao i Intelovom Core K devetom generacijom procesora.

Za MSI Trident X iz kompanije navode da je prvi kompaktni desktop PC koji inkorporira SFX napajanje i MSI GeForce grafičku kartu sa najboljim karakteristikama unutar 10-liter kućišta.

Trident X dolazi opremljen sa Intel Core i9-9900K procesorom, dok I9 pruža povoljne overklokabilne performanse u malom kućištu.

Opširnije...
 

pon

08

okt

2018

NZXT predstavila novu N7 Z390 matičnu ploču Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Z390Kompanija NZXT je saopštila da izlazi nova N7 matična ploča na bazi Intel Z390 čipseta namenjene podršci radu 9. generacije Intel Core procesora.

Osnovni delovi se nalaze u pakovanju uključujući ugrađenu bežičnu (Wi-Fi) mrežnu kartu koja ujedno obezbeđuje i Bluetooth V5.0 bežičnu konekciju sa perifernim uređajima, zatim digitalnu kontrolu rada ventilatora i ugrađenu podršku za rad HUE 2 RGB svetlosnih uređaja.

Ugrađeni metalni adapter na ATX sekciji konektora će dodatno olakšati ugradnju N7 matične ploče u kućište.

Opširnije...
 


Strana 1 od 249