Quantcast

uto

19

jun

2018

AMD na E3 2018 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD E3"Iza nas je još jedan E3 – najveći game show na planeti.

Pored mnogobrojnih konferencija i najava novih igara, kako za sledeću, tako i za ovu godinu, na ovogodišnjem E3, AMD je imao značajno prisustvo kroz saradnju sa našim mnogobrojnim partnerima iz industrije igara" - navodi se između ostalog u saopštenju AMD-a koji su učestvovali na ovogodišnjem E3 sajmu.

Tri velike AMD najave sa ovogodišnjeg E3 tiču se tri velika AAA hita iz tri velika developerska studija.

Opširnije...
 

uto

19

jun

2018

Cooler Master predstavio CK550 tastaturu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CK550Iz Cooler Master-a nam stiže nova mehanička gejming tastatura - u pitanju je CK550

"Naš cilj je bio da ponudimo pro-grade mehaničku gejming tastaturu sa svim ključnim specifikacijama koje zanimaju gejmere, bez ikakvog žrtvovanja kvaliteta.

Naši fanovi će dobiti ono esencijalno kako bi se takmičili na najvišem nivou - i pritom izgledali dobro", navodi Bryant Nguyen, generalni direktor za periferije.

Opširnije...
 

če

14

jun

2018

Noctua na Computex 2018 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NoctuaNa ovogodišnjem Computex-u, kompanija Noctua je predstavila širok spektar predstojećih proizvoda i prototipa, uključujući 120mm CPU hladnjak, LGA3647 heatsinkove i crno-bele verzije NH-D15, NH-U12S i NH -L9i modela.

Nakon puštanja dugo očekivanog NF-A12x25 ventilatora nove generacije u maju, stigla je i peta generacija nagrađivanog CPU hladnjaka serije NH-U12, koji će koristiti dva nova ventilatora u konfiguraciji push/pull, kao i heatsink sa 7 toplotnih cevi i većom površinom. Novi hladnjak NH-U12 serije je zakazan za izdavanje krajem 2018. ili početkom 2019. godine.

Opširnije...
 

če

14

jun

2018

Intel predstavlja discrete GPU 2020. godine Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

IntelKompanija Intel navodno planira da predstavi svoj prvi discrete GPU, onaj koji nije integrisan u CPU, tokom 2020. godine. Nakon što je Raja Koduri iz AMD bio uvršten u tim Intel-a kao glavni arhitekta izrade tokom razvoja Radeon-a, čelnici su odlučili da odu korak dalje.

Tokom sastanka održanog prošle nedelje sa analitičarima, direktor Intel-a Navin Shenoy je napomenuo da je u toku istraživanje mogućnosti serverskih i client (gejming i profesionalna grafika) ponuda.

Opširnije...
 

sre

13

jun

2018

Microsoft-ov sledeći Xbox navodno 2020. godine Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ScarlettTim iz Microsofta je na prezentaciji tokom ovogodišnjeg E3 festivala naveo da su počeli radovi na novom Xbox hardveru, ali da nije još uvek sasvim poznato kada će se pojaviti na tržištu.

Ipak, kako se nezvanično potvrđuje, razvojni tim danonoćno radi na novoj generaciji Xbox-ova koja nosi šifrovani nadimak Scarlett, a kao datum izlaska se pominje 2020. godina.

Opširnije...
 

ned

10

jun

2018

Thermaltake predstavio TT RGB PLUS Ecosystem Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ThermaltakeThermaltake je na ovogodišnjem Computex-u predstavio TT RGB PLUS Ecosystem, kao i TT AI Voice Control koji sinhronizuje kolorne šeme celokupne gejming stanice uz vaš glas.

TT RGB PLUS Ecosystem je inteligentni sistem osvetljenja za PC-jeve koji kombinuje adresabilno LED svetlo uz TT AI Voice Control i patentirani TT RGB PLUS softver.

Kompletna kontrola se vrši nakon što aplikaciji postavite komandu Hello TT.

Opširnije...
 

sub

09

jun

2018

Alphacool na Computex 2018. Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AlphacoolKompanija Alphacool je na ovogodišnjem Computex 2018. imala prilike da pokaže svoje nove proizvode iz rastuće linije proizvoda.

U pitanju su Aurora LED Ring Chrome, kao i Eiszyklon RGB ventilatori.

"Uz Aurora LED Ring Chrome za XPX CPU vodeni hladnjak, kompanija Alphacool je donela revoluciju na polju osvetljenja CPU hladnjaka. Ukupno 15 LED-ova svetle direktno u hladnjak kako bi se osiguralo savršeno i uniformno osvetljenje. Dani spot LED osvetljenja su gotovi." - navodi se u press saopštenju kompanije.

Opširnije...
 

sub

09

jun

2018

Prototip pametnog zvučnika IKEA i Sonos Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SonosIKEA i kompanija poznata po pametnim zvučnicima Sonos su prvobitno najavili planove za zajedničku "demokratizaciju" muzike.

Nakon toga, iz partnerstva je nastao teaser za nadolazeću SYMFONISK liniju zvučnika.

Ono što su obe kompanije pokazale u svom saopštenju je za sada nefunkcionalni prototip.

Opširnije...
 

če

07

jun

2018

Intel najavio Core i7-8086K Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Intel CoreKao omaž Intel-ovoj 50. godišnjici kompanije i 40. godišnjici 8086 procesora, Intel je odlučio da iznenadi svoje korisnike uz najavu novog Core i7-8086K, procesora u ograničenoj seriji.

Naime, Intel je odlučio da predstavi novu hyper-frequency verziju njihovog Coffee Lake procesora, a Core i7-8086K će biti napravljen u 50.000 primeraka.

Opširnije...
 

sre

06

jun

2018

Novi AMD Ryzen Threadripper sa 32 jezgra, i 64 thread-ova Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD COMPUTEXAMD je na ovogodišnjem COMPUTEX-u pokazao drugu generaciju Threadripper CPU-ova za high-end desktopove koji će biti spremni tokom trećeg kvartala ove godine.

Čelnici navode da je poboljšanje koje je implementirano u drugu-generaciju čipova jeste povećan broj jezgara na 32. Thread-ovi takođe dobijaju nadogradnju, te ih sada ima 64, dok Ryzen Threadripper 1950X nudi 16 jezgara i 32 thread-ova.

Opširnije...
 


Strana 1 od 234