Quantcast

sre

20

sep

2017

EKWB: Monoblokovi za ASUS ROG Rampage VI Extreme/Apex Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EK ROG R6ENovi LGA-2066 socket based monoblokovi koji su u skladu sa ASUS ROG RAMPAGE VI Extreme i Apex matičnim pločama dolaze iz kompanije EK Water Blocks.

EK-FB ASUS ROG R6E RGB monoblok imaju integrisane četvoropinske RGB LED trake koje ih prave kompatibilnim sa ASUS Aura Sync-om, tako da ste osigurani kada je svetlosno uživanje u pitanju.

Opširnije...
 

sre

20

sep

2017

Raidmax sprema nova kućišta za Q4 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax 2017Dva nova kućišta stižu u četvrtom kvartalu ove godine od kompanije Raidmax.

Fanovi proizvoda ove kompanije mogu obogatiti svoje kolekcije uz novo "Hardcore Gamer design" X08, kao i A18 kućište. 

Opširnije...
 

sre

20

sep

2017

Kingston: novi DataTraveler Elite G2 3.1 USB Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DataTraveler Elite G2USB koji će korisnicima ponuditi brzinu i kapacitet radi odličnih performansi - tako je najavljen novi Data Traveler Elite G2 3.1 USB iz porodice Kingston.

U pitanju je USB 3.1 Gen 1 koji poseduje kapacitet i brzinu povoljnu u slučaju kada se prebacuju filmovi, slike, ili drugi željeni fajlovi korisnika, a tehnologija će se postarati da sve bude prebačeno u što kraćem vremenskom roku.

Opširnije...
 

uto

19

sep

2017

Američka mornarica i Xbox kontroleri za periskope Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

US XBoxAmerička mornarica će početi da opremljuje svoje podmornice klase Virginia sa Xbox kontrolerima, a prvo vozilo koje će imati tu "čast" će biti USS Colorado, početkom novembra.

Naime, mornari tih podmornica će biti u prilici da koriste Xbox kontroler kako bi manevrisali periskopom.

Opširnije...
 

pon

18

sep

2017

Kingston DCP1000 dostupan u zemljama EMEA Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kingston DCP1000Od danas, evropsko tržište je postalo bogatije za još jednog člana Kingston porodice - kompanija će demonstrirati performanse novog DCP1000 NVMe PCIe SSD-a u Half Height Half Lent PCIe formatu na tržištu, na International Broadcasting Conference sajmu 2017., u saradnji sa nekoliko partnera.

Opširnije...
 

pet

15

sep

2017

Raidmax Alpha Prime Case Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax Alpha PrimeRaidmax Alpha Prime je ATX kućište sa RGB osvetljenjem za koje proizvođači tvrde da opravdava cenu od 70 dolara.

Ono obiluje fan mount-ovima, a tu je i intake ventilator koji je pozicioniran iza light diffuser panel-a, kako bi se omogućio što bolji protok vazduha.

Opširnije...
 

pet

15

sep

2017

Logitech: uvećana preciznost uz MX ERGO Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MX ErgoPoslednji model trackball miša je predstavljen pre oko deset godina, a Logitech je rešio da popuni tu prazninu uz novi MX ERGO miš koji je bežični trackball miš sa podesivim zglobom, preciznim praćenjem kao i mogućnošću povezivanja sa više uređaja.

Tim Logitech-a navodi da će se ovaj miš dopasti ljubiteljima trackball-a, udobnosti i preciznosti, kao i onima koji su željni alternative miševima i touchpad-ovima.

Opširnije...
 

pet

15

sep

2017

Logitech predstavio BRIO 4K STREAM EDITION kameru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech BRIO 4KTim iz Logitech-a je odlučio da obraduje one korisnike koji uživaju u live-streaming-u kao i u mnoštvu sitnih detalja uz slike visokih kvaliteta poput 4K.

Tu na scenu stupa Logitech-ova nova BRIO 4K STREAM EDITION kamera koja poseduje Ultra HD 4K rezoluciju kao i frame rate od 60 slika u sekundi za koju tvrde da je u toku sa performansama u sve tehnološki rastućem svetu gejminga.

Opširnije...
 

uto

12

sep

2017

Nintendo - NES Classic Edition stiže 2018 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nintendo SNESRanije ove godine, Nintendo je objavio da isporuke NES Classic Edition-a prestaju krajem godine.

Ipak, ogromna potražnja od strane fanova ove konzole u retro stilu ih je naterala da se predomisle, stoga oni mogu da odahnu, kako Nintendo planira da isporučuje Super NES Classic Edition tokom 2018. godine.

Opširnije...
 

uto

05

sep

2017

Gigabyte i najmanja GeForce GTX 1080 grafička karta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GigabyteGTX1080Gigabyte je došao na ideju da kreira, po njihovim rečima, lagano prenosivu grafičku kartu koja postavlja najbolje performanse.

Tako je nastao GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G, do sada najmanja GTX 1080 grafička karta koja se ponosi svojom veličinom od 16.9 cm i koja se lako može ušuškati u Mini-ITX kućište.

Opširnije...
 


Strana 1 od 217