Quantcast

če

17

dec

2015

Kako testiramo monitore - VLOG Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kako testiramo monitoreKao što ste mogli primetiti počeli smo da češće izbacujemo edukativne video blogove koji ukratko objašnjavaju kako testiramo određenu komponentu.

Prošli put je Dušan aka animaN pokazao kako testiramo napajanje sa loaderom kako bi smo dobili što tačnije rezultate i prikazali šta napajanje stvarno može i pod kojim uslovima.

Sada je na redu test monitora, te se u blogu pored Dušana našao i Marko Jovanović, koji inače piše recenzije monitora, grafičkih karti i matičnih ploča za PCAXE.

Opširnije...
 

uto

11

maj

2010

PCAXE OC tim na krovu Nemačke Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

uvodnaOtvoreno prvenstvo Nemačku u oveklokingu

Awardfabrik (u daljem tekstu AF) je jedan od najboljih svetskih overklok timova. Svake godine AF organizije otvoreno prvenstvo Nemačke u overklokingu, na kome se mogu prijaviti svi oni kojima je overklok kao sport zanimljv. Ove godine PCAXE OC tim je imao svog predstavnika, koji je uspeo da ostvari značajne rezultate na takmičenju i ovu trenutno malu overklok komunu učini posebnom i poznatom. U nastavku teksta možete pogledati fotografije sa samog takmičenja, kao i pročitati intervju sa Vojkanom Prokopićem aka monteboy-em koji se na samom događaju jedini dva puta peo na pobedničko postolje.

 

 

Opširnije...