Quantcast

sre

20

apr

2016

PES 2016 - Dule i prijatelji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PES2016 Dule i prijateljiU okviru gameplay sekcije na PCAXE portalu, jedan deo biće posvećen gameplay-evima gde Dule zajedno sa svojim prijateljima igra neku od popularnih igara.

Ovog puta je u pitanju popularna simulacija fudbala u svom najnovijem izdanju - PES 2016, a u prvom "takmičarskom" susretu odlučeno je da se igra 2 na 2 tj. Cile&Nidža vs Dule&Sombrero. Ko je pobedio i kako igraju Duletovi prijatelji - to možete videti ako pogledate gameplay video materijale.

Opširnije...
 

sub

12

mar

2016

Thy Rocket - Dule vs Kos Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thy Rocket Dule vs KosPosle Dule vs Vlada klipa verovatno ste pomislili da je Dyna Blaster teška igra i da nije baš za svakoga. Jeste, nije laka igra, ali ima mnogo mnogo težih.

Jedna od njih je Thy Rocket, delo domaćih autora koja je izuzetno teška, dok bi pojedini igrači verovatno rekli i najteža igra koju su igrali. Cilj u igri je obići što više asteroida koji prete Vašoj raketi dok leti ka "svemiru". Igra je dostupna za Android i iOS na Google Play, kao i Apple App prodavnici.

Naravno, tešku igru mora pratiti dodatni izazov, tako da je Dule odlučio da odmeri snage sa Kosom. Osim same težine igre, ljuti protivnici su svojim komentarima i pričama gledali da smanje koncentraciju protivnika i samim tim da obezbede pobedu.

Opširnije...
 

sre

24

feb

2016

Dule protiv Vlade - PCAXE vs GAJBOTRON Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXE vs GAJBOTRONJoš jedan PCAXE gameplay je tu pred Vama. Ovog puta nije u pitanju klasičan gameplay, jer će Dule aka animaN odmeriti snagu tj. bolje rečeno pamet i reflekse protiv Vlade koji drži kanal GAJBOTRON tako da očekujte vrlo zanimljive situacije ;)

Igra koja je na repertoaru ovaj put nije neka novija igra, već naprotiv - Dyna Blaster, koji je izašao davne 1990. Verovatno se pitate, šta toliko ima zanimljivog u igri staroj preko 25 godina. Verujte nam itekako ima, i može biti naročito zabavna, naročito kada igrate protiv ljudskog protivnika u šta se možete uveriti ako pogledate video.

Dušan je ovu igru igrao, barem on tako kaže, pre četvrt veka tj. kada je izašla i posle 25. godina je dobio priliku da se ponovo pokaže u njoj, ali protivnik nije nimalo lak, a za komentarisanje i dizanje atmosfere tu je Kojot sa KursorTV Youtube kanala, koga verovatno svi Vi već znate iz WoT klipova na PCAXE kanalu.

Dule ili Vlada? Vlada ili Dule? Pitanje je sada, ali svakako tu je Kojot da uteši gubitnika :D

Opširnije...
 

sre

20

jan

2016

CS:GO gameplay by Proka Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CSGO Proka gameplayUpoznali ste Proku u Kung Fury gameplay-u, i gledali ste ga i kako igra i horor igre tj. SOMA-u, a sada je došao red na jednu hard-core igru gde je osim živaca, taktike, potrebno imati i brze reflekse.

Da, pogodili ste, u pitanju je CS:GO tj. Counter Strike: Global Offensive, koji je preuzeo dosta dobrih stvari od prethodnika i doneo je nešto bolju grafiku i manje bagova, i ono što je najvažnije nije preterano zahtevan te se može igrati i na slabijim mašinama. Naravno, hard core gejmeri će i dalje nabavljati jače mašine jer nije isto kada CS:GO radi u 60 FPS i preko 100FPS-a.

Osim Proke, koji je ranije igrao CS 1.5, u CS:GO gameplay serijalu će se pojaviti još par osoba koje vole da igraju FPS-ove, ali nećemo još otkrivati sve adute ;)

Opširnije...
 

sub

09

jan

2016

World of Tanks #4 - gameplay Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kojot i Vuk prozivaju Duleta 

 

WoT 4 gameplayKako ni mnogi rekli, dok mačke nema miševi kolo vode. U ovom slučaju ta poslovica dobija puno značenje, ali nema veze oprostiće im Dušan još ovaj put ;)

Kao što možete videti, pred Vama je još jedan World Of Tanks gameplay, a umesto animaN-a tu je Vuk, kojeg će Kojot učiti da igra igru, iako Vuk već zna da je igra tj. barem ima više iskustva u odnosu na Duleta.

Ovaj put je akcenat bačen na niže tierove, jer ste Vi to tražili, tako da uzmite kokice, gledajte video i uživajte...

Opširnije...
 

pon

07

dec

2015

AGN EP 2 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AGN EP 2Axe Gaming News epizoda 2 je pred Vama. U ovoj epizodi ćemo se baviti mnogim zanimljivostima iz sveta gejminga. Kao prvo tu je kratak izveštaj sa Game awards 2015 gde je proglašena igra godine.

AGN 2 će se baviti i igrama - Far Cry Primal, Dark Souls 3, Xenoblade Chronicles, Uncharted 4, Total War: Warhammer - dosta za jednu epizodu, moglo bi se reći ;)

Osim igara tu je i kratak izveštaj iz sveta takmičarskog eSPORT-a gde govorimo o velikom uspehu naše reprezentacije u Seulu, a kao šlag na tortu je Sony-jev VR.

Opširnije...
 

sub

05

dec

2015

Street Fighter IV - Proka vs Vuk Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Street Fighter IV Proka Vuk gameplayStreet Fighter - igra detinjstva mnogih iz PCAXE redakcije. Sećanja naviru i većina se seća igranje na automatima gde se jedan život papreno plaćao u igraonicama.

Ostavimo sećanja na stranu, jer smo Vam spremili jedan gameplay Street Fightera IV, gde će Proka da odmeri svoje umeće protiv Vuka. Proka ili Vuk, hmmmm... kladimo se na Proku, ali nikada se ne zna možda Vuk pozitivno iznenadi i odere ga. Uživajte....

Opširnije...
 

sre

02

dec

2015

SOMA gameplay by Proka Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Soma gameplay 1 ProkaPošto ste se upoznali sa Prokom u Kung Fury gameplay-u došao je red nam pokaže šta zna i u nekoj igri na PC-u. Izbor je ovaj put pao na igru kriptičnog i jednostavnog naziva SOMA, koja je septembra ove godine osim za PC izašla i za Sony Playstation 4 konzolu.

SOMA je SF horor igra razvijena od Frictional Games studija, čija se radnja dešava na PATHOS-u II. PATHOS II je podvodna istraživačka laboratorija sa mašinama koje su krenule da preuzimaju ljudske osobine, kao i svest. Igra se iz prvog lica, a karakterišu je mnoge glavolomke, istraživanja, sakrivanja isl.

Opširnije...
 

pon

30

nov

2015

Axe Gaming News - Pilot Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AGN PilotIndustrija igara iz godine u godinu sve više raste - izrada najnovijih AAA hitova koštaju kao film, a gejming turnira ima gotovo na svakom koraku. Takođe je i primetan rast gejming sadržaja na Youtube servisu.

PCAXE je zbog porasta interesovanja za igre, napravio AGN - Axe Gaming News show koji će u video formatu prikazivati vesti iz sveta gejminga.

Ove vesti neće biti samo okrenute ka PC-u, već će biti i vesti iz sveta konzola, mobilnih igara i sl. Ono što je najvažnije je da će se AGN emitovati jednom nedeljno i to svakog ponedeljka.

Opširnije...
 

pet

27

nov

2015

Kung Fury #4 - gameplay Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Upoznajte Vuka

 

Kung Fury 4 upoznajte VukaU našim uvodnim gameplay video materijalima ste mogli da upoznate deo ekipe koji će ubuduće raditi gameplay na PCAXE Youtube kanalu. Pošto je najavljeno da će PCAXE ubuduće redovnije snimati gameplay, Kung Fury je idealna igra da u opuštenoj atmosferi upoznate osobe koje će Vas ubuduće redovno zabavljati i pokazati Vam neke detalje koje ste možda propustili igrajući određenu igru.

Posle Proke koji je pokušao da preuzme tron, danas ćete videti i Vuka koji će to isto pokušati (Dule bi napisao "pokušati" ;) ). A da li je uspeo, to možete saznati samo ako pogledate video, te znate šta Vam je činiti. Od sledeće nedelje očekujte od Vuka/Proke i ostatka ekipe da Vam prikažu i druge popularne igre.

Opširnije...
 


Strana 1 od 2