Quantcast

pet

09

avg

2013

Blueberry Peacock SW-P40 Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Raspevani paun

 

Blueberry Peacock SW-P40Već smo ranije utvrdili da Blueberry u svojoj ponudi ima vrlo širok spektar proizvoda - slušalice, MP3 plejeri, sigurnosni razdelnici, GPS navigacije, ispravljače za automobile, čitače kartica, kamere, android smart TV uređaje, tablete, miševe, tastature, napajanja, ventilatore, daljinske upravljače, kućišta...

Između ostalog i zvučnike, i upravo tu počinje naša priča. Blueberry u svojoj ponudi trenutno ima 16 zvučnika, ili bolje rečeno setova zvučnika, namenjenim pre svega konektovanju na računar. Mahom je reč o 2.1 sistemima, što je razumljvo jer su takvi sistemi najpopularniji.

Danas je pred Vama 2.1 sistem ukupne snage od 27W, oznake Peacock SW-P40. Peacock (Paun) je zasebna serija Blueberry setova zvučnika, a SW-P40 je najjači model. Cena ovog modela je sasvim prihvatljiva i iznosi oko 40 eura, pa je to dovoljno jak poziv da nastavite da čitate ovu recenziju.

 

Opširnije...
 

sub

03

avg

2013

LC-SP360 - Vibro - Bluetooth speaker Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Ovakav zvučnik još niste videli!

 

LC-Power Vibro 360 speakerSa proizvodima kompanije LC-Power poslednji put smo se sreli kada smo testirali LC POWER GAMING 975B - AIR WING kućište. Kućišta spadaju u jedan od većih delova portfolia ove kompanije. Međutim, kada se priča o zvučnicima ove kompanije u trenutnoj ponudi na sajtu postoji samo jedan model.

Jedan ali vredan, rekli bi smo, jer je reč o nesvakidašnjem zvučniku koji je namenjen svim onim korisnicima koji obožavaju gedžete. Naime, oklop ovog mono zvučnika je izrađen od aluminijuma, poseduje sopstevnu bateriju, sa uređajima komunicira putem 3,5mm audio jack-a, odnosno bluetooth veze, snage je 10W, a zvuk proizvodi tako što pravi vibracije po površini na koju je postavljen.

Retko kada se desi da nam neki uređaj razvuče osmeh od uveta do uveta, a ovo je jedan takav, pa sa tim u vezi pred Vama je detaljna video recenzija dragi čitaoci. Uživajte!

 

Opširnije...
 

pon

27

maj

2013

Logitech Z553 Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Uz računar ili uz LCD? – svejedno

 

Logitech Z553Sa kompanijom Logitech se nismo dosta dugo družili na PCAXE portalu. Ipak, sve vreme smo ih pratili, a Logitech je u međuvremenu predstavio dosta novih proizvoda. Samu kompaniju ne treba posebno predstavljati, retko ko može da se “pohvali” sa tim da nije čuo za Logitech ili neki njihov proizvod.

Kada se priča o računarskim zvučnicima i onima za kućni bioskop, kompanija Logitech je oduvek imala širok portfolio. Bilo da su to obični 2.0 zvučnici koji su tu čisto da reprodukuju zvuk, neki napredni 2.1 ili teška artiljerija u vidu 5.1 sistema, Logitech je znao da napravi širok izbor za skoro svakog korisnika.

Danas se družimo sa veoma zanimljivim 2.1 sistemom – Logitech Z553. Ovaj model zvučnika spada u grupu proizvoda koja se može nazvati zlatnom sredinom kada se priča o kvalitetu zvuka i kompaniji Logitech. Ipak, ono po čemu je ovaj model pre svega zanimljiv je njegov nesvakidašnji i dopadljivi dizajn koji će se lako uklopiti u svako okruženje.

 

Opširnije...