Quantcast

pon

16

jul

2012

LC Power RC1000MCE Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić   

LC Power daljinac

 

uvodnaPre skoro dve godine smo na testu imali multifunkcionalni daljinski upravljač iz kompanije Logitech u vidu Logitech Harmony 1100 modela sa kojim smo bili i više nego zadovoljni. Problem sa ovim uređajem je bila njegova cena, a većini korisnika nije potreban jedan ovakav uređaj, već im je sasvim dovoljan daljinac koji će kontrolisati recimo korisnikov HTPC.

Na test nam je došao klasičan MCE daljinac iz kompanije LC Power. U pitanju je model LC Power RC1000MCE. Iako je ovo model koji se nalazi već duže vreme na tržištu test je svakako dobrodošao, jer daljinci ne napreduju kao neke druge komponente računara i tako ne zastarevaju godinama.

Kako se ponaša ovaj daljinski upravljač u realnoj primeni, i da li je zadovoljio naš istančan ukus možete pročitati u sledećem tekstu.

 

Opširnije...
 

pet

17

sep

2010

Logitech Harmony 1100 Štampa El. pošta
Napisao Miloš Jevtić   

Bolji od najboljih!

uvodnaZamislite sledeću situaciju: sedite u vašoj dnevnoj sobi, oko vas sjajno okruženje, dizajnirano baš onako kako ste vi želeli. LCD direktno ispred vas, ispod njega, pravi mali multimedijalni centar, muzički stub, HTPC, pojačalo, DVD/Blu-Ray player, za one sentimentalne video rekorder... Međutim, leti kada je pakleno u stanovima, džaba sve ove „skalamerije" ako nema klima uređaja iza vas da vas „propisno" rashladi. Reklo bi se, situacija u kojoj bi svako od nas voleo da se nađe, a da bude interesantnije vrlo često se nalazimo u sličnim situacijama.

Opširnije...