Quantcast

uto

29

maj

2018

BenQ MU706 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MU706Favorit svake prezentacije

Na test nam je ovoga puta stigao novi BenQ projektor, MU706 koji poseduje WUXGA nativnu rezoluciju, 4000ANSI Lumen osvetljenje, kao i 20000:1 High Contrast Ratio.

Iz kompanije navode da će 4.000 lumena omogućiti da se bilo koja diskusija uz prezentaciju obavi u većim prostorijama, dok visoka luminanca nudi čak i onima koji sede u udaljenim delovima prostorije da razaznaju tekst i detalje.

Uz kontrast i pixel fill faktor, BenQ-ovi projektori su u stanju da proizvedu što tačnije varijante tamnih boja, kao i što preciznije prikaze slova ili grafikona.

High fill factor povećava jasnoću za crno-bele ili slike u boji i smanjuje napetost oka za prezentere i publiku kako bi ostali fokusirani na sadržaj.

WUXGA nativna rezolucija iznosi 1920 x 1200, a takođe je podržan povećan displej kapacitet za profesionalne prezentacije, uz širok dijapazon formata poput XGA, WXGA, Full HD, kao i WUXGA. Takođe, MU706 se integriše sa bežičnim rešenjima za brzo pokretanje svake prezentacije iz više prenosnih laptopova i mobilnih uređaja.

QCast tasteri na daljinskom, kao i na tastaturi projektora nude brzu opciju bežičnog streaminga, dok je dongle dizajniran za plug-and-play u skrivenom portu radi eliminsanja nereda. Međutim, kako se MU706 pokazao prilikom projektovanja slika, saznajte u detaljnoj video recenziji.

 

 

Zbog pokazanih performansi, BenQ MU706 je zaslužio PCAXE Diamond nagradu.

 

MU706 01

 

Komentarišite na forumu...