Quantcast

če

07

feb

2019

BenQ W1700 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

W1700Bioskop u kući!

Iz kompanije BenQ nam je na testiranje stigao Home Cinema projektor za kućni bioskop - W1700, koji nudi 4K UHD sa 8.3 miliona piksela, najbolji mogući kvalitet slike uz optimizovani HDR, kao i Rec. 709 HDTV standard za najbolju moguću preciznost boja.

Naime, BenQ W1700 4K HDR CineHome projektor takođe nudi CinematicColor tehnologiju koja unapređuje vizuelni prikaz u vašoj dnevnoj sobi uz Rec.709 HDTV preciznost boja, RGBRGB tehnologiju i visoki ANSI kontrastni odnos kako bi osigurali neverovatne performanse slike uz oštre detalje.

Opširnije...
 

uto

29

maj

2018

BenQ MU706 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MU706Favorit svake prezentacije

Na test nam je ovoga puta stigao novi BenQ projektor, MU706 koji poseduje WUXGA nativnu rezoluciju, 4000ANSI Lumen osvetljenje, kao i 20000:1 High Contrast Ratio.

Iz kompanije navode da će 4.000 lumena omogućiti da se bilo koja diskusija uz prezentaciju obavi u većim prostorijama, dok visoka luminanca nudi čak i onima koji sede u udaljenim delovima prostorije da razaznaju tekst i detalje.

Uz kontrast i pixel fill faktor, BenQ-ovi projektori su u stanju da proizvedu što tačnije varijante tamnih boja, kao i što preciznije prikaze slova ili grafikona.

Opširnije...
 

pon

25

dec

2017

BenQ W1050 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BenQ W1050Ovaj projektor je Best Buy!

Go Big, Stay Home - ukratko ovim rečima, BenQ opisuje svoj W1050 projektor koji se našao na recenziji.

U pitanju je 1080p Full-HD image projektor koji prikazuje sliku na do 100 inča, i na koji je stavljen akcenat na pružanje udobnosti kod svojih kupaca uz "preko 96% pokrivenosti Rec.709 tehnologije i 15000:1 kontrasta".

Takođe, lako se namešta i podešava uz user-friendly interfejs. CinematicColor tehnologija koristi optimalne boje kako bi se omogućila što preciznija i poboljšana slika.

Opširnije...
 

pon

26

nov

2012

Sony VPL-VW1000ES projektor Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak, Miloš Arsić   

A sad, 4K filmovi!

 

Sony VPL-VW1000ESNajbolji Full HD 3D Smart televizori dijagonale 100”, najbolji Full HD 3D projektori dijagonale 200”…Tja! Nismo impresionirani! Tako je najlakše najaviti proizvod koji ćemo Vam danas predstaviti – Sony VPL-VW1000ES 4K projektor.

O samoj kompaniji Sony nećemo trošiti reči, ali o ovom projektoru moramo i želimo, jer je reč o najskupljem proizvodu koji se našao u PCAxe test laboratoriji. Kada kažete da komad tehnike košta 25000 eura, u startu su očekivanja ogromna.

Na svu sreću Sony 4K projektor nas nije razočarao, i rećićemo u startu da opravdava svoju cenu. To naravno znači da je perfektno izveden i da će najveći mogući entuzijasti, sa željom da im kućni bioskop izgleda bolje od većine klasičnih bioskopa, biti prezadovoljni – Ko je ikada pogledao MTV Cribs show zna da bi nam sada i Shaquille O'Neal pozavideo, a mi ćemo podeliti sve informacije sa Vama u inat njemu.

 

Opširnije...
 

uto

19

jun

2012

ASUS P1 projektor Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić, Dušan Srbljak, Miloš Arsić   

Skoro pa F1

uvodnaKao i u slučaju mrežnih uređaja niste bili u mogućnosti da na PCAxe portalu do sada pročitate nijedan tekst o projektorima, jer ih nismo ni testirali. Vreme je da se to ispravi te Vam dragi čitaoci predstavljamo prvi test projektora na našem portalu.

Od kompanije ASUS smo na test dobili njihov prvi portabilni LED projektor kratkog naziva P1. Kada kažemo portabilnost u ovom slučaju mislimo na apsolutnu portabilnost, u šta ćete se uveriti u ovom testu.

Kako se ASUS P1 model pokazao, i da li su njegove dimenzije uticale na njegove performanse, mogućnosti, kao i na kvalitet projektovane slike moći ćete da pročitate u narednim redovima ovog teksta.

Opširnije...