Quantcast

pet

21

dec

2012

ASUS O!Play BDS-700 Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić, Dušan Srbljak   

Multimedia na višem nivou

 

ASUS O!Play BDS-700

Ako se sećate, pre par meseci smo imali recenziju prvog multimedijalnog player-a na PCAXE portalu. U pitanju je bio kompaktni ASUS O!Play Media Pro model, i kao takav je mogao da stoji pored bilo kojeg TV-a sa HDMI ulazom i da od njega načini pravi multimedijalni centar.

Ono što je nedostajalo ovom playeru, i pored pregršt dodatnih i naprednih opcija, je podrška za reprodukciju Blu-ray video fajlova, a to upravo ispravlja novi uređaj na našem testu - ASUS O!Play BDS-700.

ASUS O!Play BDS-700 bi trebalo da zadovolji i one najzahtevnije korisnike, koji od svoje sobe žele sa televizorom da naprave pravi multimedijalni centar. Da li je ovaj model u tome i uspeo?

 

Opširnije...
 

pet

22

jun

2012

ASUS O!Play Media Pro Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić, Dušan Srbljak   

Multimedija na ASUS način

 

uvodnaSvedoci smo da raste popularnost HTPC-a, kao i drugih multimedijalnih uređaja koji imaju mogućnost da puste različite video i audio materijale bez potrebe za bilo kakvim dodatnim hardverom tj. dovoljno ih je samo povezati na recimo TV i uživanje može da započne.

Jedan od takvih multimedijalnih uređaja nam je došao iz kompanije ASUS. U pitanju je ASUS O!Play Media Pro koji bi trebalo da postane novi centar Vašeg digitalnog doma. Ovaj multimedijalni player ne samo da ima mogućnost puštanja audio i video materijala na TV, gledanja YouTube video klipova, korišćenja Facebook-a, a čak i preko wireless mreže se može "strimovati" video materijal. Sve u svemu mogućnosti su ogromne, a postojanje integrisanog DVB-T digitalnog tjunera je još jedan plus.

Kako se ovaj uređaj pokazao u praksi i da li je zadovoljio apetite i onih zahtevnijih korisnika moći ćete da pročitate u redovima ispod.

 

Opširnije...
 

sre

01

feb

2012

Apple iPod Touch 2011 Štampa El. pošta
Napisao Nenad Zarić   

Tanji, brži, lepši - bolji u svakom pogledu!

uvodnaLinija Apple proizvoda je već duže vreme, možemo slobodno reći, trendseter na polju raznoraznih gedžeta, plejera, telefona, računara. Velike medijske kampanje, eye candy dizajn uređaja, te grafički elementi unutar operativnih sistema koje koriste ovi uređaji, pronašli su način da nateraju korisnike širom sveta da zagrizu jabuku. Možda nam je nešto i promaklo u uvodnoj rečenici, ali svakako, kada je čuveni logo jabuke u pitanju, retko šta prolazi nezapaženo. Pogotovu ako se radi o najnovijem modelu iPod uređaja – iPod Touch 2011, uređaj četvrte generacije Touch modela.

Opširnije...