Quantcast

uto

20

feb

2018

Raidmax Drakon DK 709 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DrakonBUT CAN YOU DO THIS!?

Raidmax je odlučio da izađe u susret gejmerima željnim što udobnijeg pohoda na svoje neprijatelje na terenu uz novu Drakon DK 709 gejming stolicu.

Prvo što će vas dočekati je optimalni dizajn, ojačanje i tvrdoća tokom intenzivnih gejmerskih sesija, jastuci koje možete namestiti kako vam odgovaraju, kao i par akcesoara, poput SGS sertifikovane drške radi dodatne bezbednosti, izdržljive šasije, i 5-STAR štanda.

Raidmax DK 709 najpre poseduje wrap-around sedište, uz otklonjivi naslon za noge. Elastični sunđer velike gustine, kao i sintetička koža će se postarati da vam držanje tela ne pati tokom korišćenja, a tu je i PU cortex za naslon za ruke, uz ergonomski steel curve dizajn.

Jastuci su tu kako bi vam pomogli da dodatno uživate u vašim omiljenim gejming naslovima. Jednostavno ih namestite na odgovarajuću visinu i odmor može da počne.

Od akcesoara, pre svega, tu je SGS Certified gasna poluga, kako bi se dodatno osigurali svi korisnici, istrajna čelična šasija, kao i 5-STAR štand za balansiranje. Možete birati između plave, oranž, zelene, kao i crvene boje.

Međutim, kako se sama stolica pokazala na testu, možete saznati u detaljnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

Komentarišite na forumu...