Quantcast

sub

29

jul

2017

Vrhunski prezenter Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech Spotlight Wireless Presenter

 

SpotlightWirelessPresenterPCAXE je imao priliku da testira novog veoma funkcionalnog člana porodice Logitech. U pitanju je Logitech Spotlight Wireless Presenter koji odiše elegantnim dizajnom kao i funkcijama koje nudi. Kompaktan i lagan za upotrebu, ovaj uređaj pomaže onda kada je potrebno impresirati klijente sa vašom prezentacijom.

Od funkcija tastera, pa do posebnih nizova podešavanja, Logitech Spotlight Wireless Presenter se u ovde pokazao kao must-have dodatak. Uglavnom, Dule je pripremio detaljnu video recenziju, pogledajte!

Izgrađen od aluminijuma, ovaj simpatični uređaj poseduje tri tastera kojima ćete moći manipulisati vašom prezentacijom i briljirati pred klijentima. Pored uobičajenih komandi za stranicu napred ili nazad, treći taster dužim pritiskom postaje laser kojime možete highlight-ovati bitne podatke.

Logitech Spotlight Wireless Presenter će vas prethodno vremenski podešenom vibracijom opomenuti kada je proteklo određeno vreme kako bi vaše tempiranje prezentovanja bilo idealno. Vaša reč će dopreti daleko, tačnije do 30m, koliki je domet ove naprave.

Međutim, Logitech Spotlight Wireless Presenter ima još jedan kec u rukavu. U pitanju je risiver koji, nakon što se priključi na vaš uređaj, bilo da je laptop ili neki drugi uređaj, otvoriće se softver gde možete podešavati veličinu highlightera, prethodno napomenuti tajmer, funkcije za tastere, kao i načine povezivosti.

 

 

Pošto se pokazao kao idealan uređaj, Logitech Spotlight Wireless Presenter je osvojio dva PCAXE priznanja – PCAXE Diamond i PCAXE Advanced Design.

 

SpotlightWirelessPresenter 01

 

Komentarišite na forumu