Quantcast

pon

06

nov

2017

Logitech G433 i G233 slušalice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech G233 G433Isto kao Unbox Therapy!

Otkutijavamo dve nove slušalice iz Logitech kuhinje.

Logitech G233 Prodigy, kao i Logitech G433, su namenjene gejmerskoj populaciji željnoj što boljeg kvaliteta zvuka tokom igre, uz dodatni akcenat na raznovrsnost situacija gde se mogu koristiti, bilo da je u pitanju izlazak u grad, ili ležerna partija igre sa vašim prijateljima.

Udobnost, kompatibilnost, čistoća zvuka, kao i komfort su samo neke od performansi na koje je Logitech odlučio da obrati pažnju kada su u pitanju ova dva modela.

Međutim, kako su se Logitech G233 Prodigy, kao i Logitech G433 pokazali na testu, otkrijte u detaljnoj video recenziji koju je Dule pripremio.

Logitech G233 Prodigy je lagan model slušalica koji u potpunosti pokriva celu ušnu školjku, i doprinosi dubini zvuka. Tu su dva 3.5mm kabla za mikrofon i slušalice, fleksibilni mikrofon, jastuče koje pomaže dodatnom komforu tokom igranja, mini pop filter na mikrofonu, kao i spliter.

Tu je i komandni modul koji omogućuje podešavanje jačine, kao i konektor koji omogućuje da se slušalice priključe na konzolu po želji. Logitech je rešio da ovaj model bude fleksibilan za sve situacije.

Logitech G433 dolazi sa udobnom vrećicom za slušalice gde se one mogu spakovati, odgovarajućim softverom, velur jastucima, kablovima za konzole i telefone sa mogućnošću smanjivanja i pojačavanja zvuka, spliter, a tu je i USB audio karta.

Uz pomenuti Logitech Gaming Software, možete uneti svoja podešavanja, ili birati predefinisane ekvilajzer modove poput FPS, MOBA, ili Drop the Bass koje doprinose živopisnijem zvuku, a tu je i mogućnost konfigurisanja zasebnih kanala.

 

 

Zbog svojih performansi, Logitech G233, kao i Logitech G433 odlaze kao pobednici sa PCAXE Platinum priznanjem.

 

Logitech G233 G433 01

 

Komentarišite na forumu...