Quantcast

pet

29

dec

2017

HyperX Alloy Elite Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

HyperX Alloy EliteElita od aluminijuma

Ovoga puta na stolu PCAXE-a dolazi HyperX Alloy Elite mehanička gejming tastatura, na koju je stavljen akcenat za one gejmere koji žele da opreme svoje borbene stanice sa istrajnom tastaturom sa pregršt dodataka koja odiše stilom - tako je u svom izveštaju opisuju čelnici iz HyperX-a.

HyperX Alloy Elite poseduje dinamičke efekte, pozadinsko HyperX crveno osvetljenje, kao i svetlosnu traku koja se sastoji iz 18 LED-ova. Takođe, tastatura nudi i dedicated media tastere, USB 2.0 pass-through, Game Mod, anti-ghosting tehnologiju, kao i N-Key rollover.

Rado viđeni gosti kod ovih tastatura su i Cherry MX tasteri u plavim, braon ili crvenim bojama.

Uglavnom, kako se ovaj uređaj pokazao na testu, proverite u video recenziji koju je Dule pripremio.

U kratkim crtama, HyperX Alloy Elite nudi jedinstvenu svetlosnu traku, kao i dinamičke svetlosne efekte, uz pozadinsko crveno HyperX osvetljenje. Tu je čelični ram koji je napravljen da izdrži opterećenja, multimedijalna tastatura, sa dedicated media tasterima, kao i velikim potenciometrom za pojačavanje i smanjivanje zvuka.

Cherry MX mehanički prekidači za istrajnost u tri boje - plava, crvena ili braon. Tu je i wrist rest koji se dodaje po želji koji pomaže pri intenzivnijim igračkim sesijama.

 

 

Zbog rezultata koje je pokazala, HyperX Alloy Elite tastatura odlazi sa PCAXE Diamond nagradom.

 

HyperX Alloy Elite 01

 

Komentarišite na forumu...