Quantcast

če

29

nov

2018

Logitech MK540 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech MK540Uživanje na daljinu

MK540 čini poznati "bežična tastatura + miš" kombo koji je izgrađen za preciznost, udobnost i pouzdanost.

Full size tastatura poseduje poznati oblik, veličinu i osećaj tastera - a konturni i ambidekster miš je dizajniran tako da se udobno uklapa uz bilo koji dlan.

Tastatura i miš se mogu povezati uz pomoć malog Logitech Unifying USB prijemnika.

Opširnije...
 

uto

20

nov

2018

LC-Power LC-GC-3 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LC-GC-C3BUT CAN YOU DO THIS!? - Part 2

Nakon kraćeg vremena, ponovo na testiranju imamo gejmersku stolicu, a LC-Power je odlučio da sa LC-GC-3 dokaže da postoji balans između kvaliteta i cene.

Naime, LC-GC-3 je ergonomska gejming stolica sa odstranjivim jastucima za glavu i leđni deo.

Takođe, jastuci se mogu podesiti po visini, tako da ne morate brinuti o udobnosti tokom dužih gejmerskih sesija.

Opširnije...
 

uto

03

jul

2018

ASUS Cerberus Fortus Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cerberus FortusCerberus fortus mišus!

ASUS-ov Cerberus Fortus je gejming miš sa bazom od magnezijumske legure, Omron prekidačima, prilagodljivim višebojnim RGB LED osvetljenjem, DPI prekidačem, teksturiranim bočnim držačem, i specijalizovanim pletenim kablom.

Baza magnezijumske legure obezbeđuje uravnotežene performanse i trajnost, dok prekidači Omron pružaju oštre, taktilne povratne informacije i kako navode iz ASUS-a, životni vek trajanja od 50 miliona klikova.

Opširnije...
 

sre

27

jun

2018

Strix Fusion 700 + Fusion Wireless Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ROG FusionBez kablova, molim!

Ovoga puta smo imali prilike da testiramo dva nova headset-a iz radionice ASUS ROG.

U pitanju su Strix Fusion 700 i Strix Fusion Wireless, dva nova bežična headseta dizajnirana da igračima pruže potpunu slobodu kretanja i pogodnu povezanost za neprekidna iskustva u igrama.

Opširnije...
 

sre

13

jun

2018

Gaming GXT 162 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GXT 162TRUST me man!

Iz TRUST-a je stigao novi high-precision gejmerski miš sa devet programabilnih tastera i podesivim LED osvetljenjem.

Naime, Trust GXT 162 nudi 4000 DPI optički senzor, devet programabilnih tastera, softver za programiranje tastera i makroa, kao i 1.7m kabla. 

Iz razvojnog tima su naveli da, bez obzira na to koje su nam gejmerske preference, uz veliku preciznost, i praćenje brzine koje nudi Trust GXT 162 biti uvek jedan korak ispred svojih protivnika.

Opširnije...
 

pon

11

jun

2018

Spartan Gear PS4 Bluetooth Headset Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SDTŠta da testiram?

Dule je ovoga puta dobio pojačanje u recenziji - Milan sa kanala "Šta da jedem?" se priključio u današnjoj recenziji kako bi testirali Spartan Gear-ove Bluetooth PS4 headset.

"U žaru borbe, bitno je da čuješ svoje protivnike, ne samo da ih vidiš. Neprijateljski koraci mogu značiti razliku između života i smrti. Sa kvalitetnim zvukom i komforom, Spartan Gear Bluetooth slušalica, spreman si za okršaj." - navodi se u saopštenju Spartan Gear-a.

Opširnije...
 

pet

20

apr

2018

Thermaltake X1 RGB Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

X1 RGBPovratak u boji!

Nakon dužeg odsustva sa našeg tržišta, Thermaltake je odlučio da se vrati na scenu, a samim tim na današnjem testu smo imali X1 RGB Cherry MX tastaturu, koja nudi 16.8 miliona boja pri osvetljenju sa čak 12 dinamičkih svetlosnih efekata.

Osim toga, Thermaltake X1 RGB Cherry MX tastatura je kompatibilna sa svim Thermaltake-ovim rešenjima za RGB Sync, kao i za vodeno hlađenje, poput iRGB PSU, Riing Plus, Pacific W4 Plus CPU vodeni blok, Pacific RL360 Plus RGB radijator, Floe Riing RGB 360, ili Pacific Lumi Plus LED trake.

Opširnije...
 

sub

31

mar

2018

ROG Strix Flare Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ROG Strix FlareBrate, ona sija!

Na test nam je stigla ROG Strix Flare RGB mehanička gejming tastatura koja je opremljena Cherry MX prekidačima, kastomiziranoj ploči od klirita, a tu su još i dedicated media tasteri kada se budete našli u gejming sesijama.

Poznati nemački mehanički tasteri su tu kako bi se omogućio što bolji doživljaj za gejmere i entuzijaste, pločica gde možete urezati svoje simbole koje poželite i koja će doprineti vizuelnom elementu uz iluminaciju boje, dedicated media tasteri i volume točkić, koji se nalaze na levoj strani kako biste odmah mogli da kontrolišete in-game zvuk, a tu je i USB passthrough ukoliko želite da povežete željeni uređaj, bilo da je gejming miš, headset ili nešto drugo.

Opširnije...
 

pet

30

mar

2018

CM MasterKeys Pro L GeForce GTX Edition Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CM GEFORCEGeForce tastatura

Cooler Master i GeForce GTX su odlučili da udruže snage kako bi se proizvela idealna kombinacija zelenog LED pozadinskog osvetljenja sa najboljim responzivnim osećajem u kojem će gejmeri uživati.

Stoga, CM MasterKeys Pro L GeForce GTX Edition nudi pregršt LED modova za osvetljenje, on-the-fly makroe, podršku za profile, kao i Cherry MX prekidače - i to prateći klasični, minimalistički dizajn.

Ovoga puta, Dule je bio u prilici da testira ovu novu tastaturu, i pokazalo se da CM MasterKeys Pro L GeForce GTX nudi  pregršt ponuda za sve one koji žele da poboljšaju rad na računaru.

Opširnije...
 

uto

20

mar

2018

ASUS ROG Strix Fusion 500 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ROG Strix 500RGB slušalice!

Nakon ASUS ROG Strix Fusion 500 slušalice - u pitanju su slušalice koje poseduju Virtualni 7.1, LED osvetljenje, ESS pojačivač, digitalni mikrofon, kao i Aura Sync RGB osvetljenje.

Kako bi se obezbedio što bolji zvuk tokom gejminga, ASUS ROG Strix Fusion 500 poseduje hermetički dizajn sa 50mm-tarskim ASUS Essence drajverima, kao i virtualnim 7.1 zvukom koji je razvijen u saradnji sa Bongiovi Acoustics.

Opširnije...
 


Strana 1 od 8