Quantcast

pon

21

jan

2013

Patriot Gauntlet Node - video recenzija Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Želite bežično ili preko USB 3.0? Zašto ne i jedno i drugo?

 

Patriot Gauntlet NodeSa kompanijom Patriot se u poslednje vreme dosta često susrećemo, ali uglavnom putem recenzija RAM modula – Testirali smo razne RAM module, pa bacite pogled na OVU, OVU i OVU recenziju ako već niste.

Sada je pred Vama jedan, verujemo, neočekivan proizvod. U pitanju je WiFi rack (fioka) za HDD ili SSD, koji pored bežične konekcije poseduje i USB 3.0 standard, ali i sopstvenu bateriju od 3350 mAh koja po rečima Patriota omogućuje strimovanje video materijala do 5 i po časova.

Smatrali smo da jedan ovakav uređaj treba predstaviti putem video recenzije, te je pred Vama zanimljiv video materijal - Patriot Gauntlet Node lako prenosivi HDD/SSD rack, koji poseduje WiFi i USB 3.0 mogućnosti.

 

Patriot Gauntlet Node 01

 

Specifikacije ovog proizvoda su:

 

Proizvođač Patriot
Naziv modela Gauntlet Node
Dimenzije [mm] 86,2 x 139 x 244
Interfejs USB 3.0, WiFi b/g/n
Interni interfejs SATA II
Podržana konekcija sa sledećim uređajima i OS-evima iPad, iPhone (3GS ili novije), iPod Touch (četvrta generacija ili novije) iOS 4.2 ili novije, Android telefon sa Androidom v2.3 ili novijom verzijom, Android tablet sa v3.0 ili novijom, PC sa Windows XP/Vista/7/8, Apple Mac sa OSX 10.5 ili novijim OS-om, Kindle Fire
Podržani tip diskova SSD i HDD
Format tvrdog diska ["] 2,5
Broj istovremenih konekcija do 8
Broj istovremenih stream konekcija do 5
Materijal plastika (spoljašnost), aluminijum (unutrašnjost)
Kapacitet baterije [mAh] 3350
Trajanje baterije [h] do 5,5
Dužina USB kabla [mm] 50
Dužina kabla naponskog adaptera [mm] 100
Težina [g] 182,5 (bez hard diska)
Dužina garancije [god.] 2
Cena ~ [€] 90
Kontakt www.emmi.rs

 

Patriot Gauntlet Node 02

 

Video recenzija:

 

 

Patriot Gauntlet Node award

 

Kada se priča o odnosu cene i performansi, teško je uporediti Patriot Gauntlet Node sa bilo čime na tržištu, iz jednostavnog razloga što ništa drugo slično u prodaji kod nas ne postoji. Cena od oko 90 eura, kako smo saznali nešto kasnije, je po nama pažljivo odmerena s obzirom na to šta ovaj uređaj pruža u realnom radu.

„PCAXE Advanced Design“ se savršeno uklapa u priču ovog uređaja. Ukoliko imate potrebu da sa više uređaja istovremeno putem WiFi-a pristupate svojim podacima, a pritom želite i benefite USB 3.0 standarda, smatramo da je Patriot Gauntlet Node savršeno rešenje! Naša topla preporuka!


Patriot Gauntlet Node rack ustupio na test Patriot

Korisni linkovi: www.winwin.rs, www.emmi.rs


Komentarišite na forumu...