Quantcast

če

14

dec

2017

LG 34UC89G Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

34UC89GKonačno LG G-Sync monitor!

Get the Edge - poručuje nam LG kada se govori o LG 34UC89G ultra-širokom monitoru 21:9 koji pod haubom sadrži i G-Sync tehnologiju, kao i 144Hz refresh rate.

34UC89G kombinuje immersive IPS zakrivljeni UltraWide ekran sa NVIDIA G-Sync kompatibilnošću, 144 refresh rate-om, a tu je i posvećeni Game Mod, kao i Black Stabilizer koji će vam dati prednost u igri time što ćete moći da vidite neprijatelje koji se kriju u mračnijim delovima mape.

NVIDIA G-Sync se pobrinuo da sinhronizuje refresh rate sa GPU-om unutar GeForce GTX-powered računara, samim tim eliminišući seckanje slike i lagovanje kako bi se obezbedilo lakše igračko iskustvo.

"Igre koje se igraju na LG 34UC89G su primetno čistije i jasnije kada se porede sa gameplay-evima na monitorima koji poseduju refresh rate od 60 ili 75 Hz. Kombinovanjem clarity-ja, kao i zakrivljenog ekrana, ovo je must have za gejmere koji su željni optimizovanog i immersive gejming iskustva", navodi se između ostalog u saopštenju LG.

Tu je i Crosshair dodatak, gde gejmeri mogu da podignu svoj nivo igranja, time što Crosshair poboljšava preciznost pucanja u igrama iz prvog lica.

Uglavnom, Dule je napravio detaljnu video recenziju koju možete pogledati ispod.

 

 

Zbog performansi koje je pokazao, LG 34UC89G odlazi sa dve nagrade - PCAXE Advanced Design, kao i PCAXE Diamond.

 

34UC89G 01

 

Komentarišite na forumu...