Quantcast

sre

02

avg

2017

Vrlo dobar gaming monitor Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LG27MP59G27INLG 27MP59G

Bili smo u prilici da testiramo rad LG 34UM69G gaming monitora. Sada smo tu čast imali sa njegovim susednim modelom, LG 27MP59G. Ne dajte da vas zavara veličina ovog modela, jer ovaj monitor krije brojne poslastice ispod haube.

Kompaktnog je dizajna, nudi brojne performanse, a serija ovakvih gejmerskih monitora odlikuje se pristupačnom cenom i kvalitetom. Dule je bio spreman da proveri zbog čega je ovaj monitor idealan za one koji žele da se priključe svetu gejminga, stoga smo pripremili jednu detaljnu video recenziju.

Prvo što će vam zapasti za oko jeste njegov dizajn i 16/9 dijagonala koja iznosi 27 inča. Sa cenom od oko 230 evra, ovaj monitor sa IPS tehnologijom definitivno ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Dok ostali monitori mogu da se pohvale svojim standardnim odzivom, LG-jevi monitori, pa i sam LG 27MP59G mogu da se pohvale 1ms Motion Blur odzivom pri gejmingu, a radi fluidnosti slike se pobrinula AMD-ova Freesync tehnologija gde se frejmovi broje i osvežavanje monitora izjednači kako bi slika bila što tečnija i pravilnija za korisnike.

Potom slede Dynamic Action Sync  i Black Stabilizer. Dok se Dynamic Action Sync brine o tome da input lag bude što manji, Black Stabilizer se trudi da bilo koja preterano mračna područja u igrici, gde tragate za svojim neprijateljima koji vrebaju iz zasede, budu kontrastnija i da područja budu blago osvetljena u skladu sa ostatkom slike kako bi se napravio balans.

U slučaju da ste gejmer koji voli da tempira podešavanja za određene igre koje igra po svojoj želji, za to se postarao LG Game Mode gde ćete moći skladištiti preset-e.

Monitor se ne može preterano pohvaliti ergonomijom, ali zato nudi 20 stepeni okretanja ka napred i 5 stepeni ka nazad, i dovoljno je jednostavan za postavku i bićete spremni za igračke pustolovine. LG 27MP59G poseduje frekvenciju od 75 Hz, a ovaj model se može pohvaliti uglovima vidljivosti zbog IPS matrice.

Pogodan za gejming, ili jednostavno gledanje nekih serija, LG 27MP59G je naoružan D-Sub konektorom, HDMI ulazom, displej portom, kao i džekom za slušalice.  

 

 

 Uz ovakve performanse idealne za one koji žele jeftinu ulaznicu u svet gejminga, LG 27MP59G je od PCAXE-a dobio PCAXE Platinum priznanje.

 

LG27MP59G27IN 01

 

Komentarišite na forumu...