Quantcast

pet

23

feb

2018

Benq XL2411P Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BENQ XL2411PArogantni gejmer!

Novi gejming monitor je našao put do recenzijskog stola, a ovoga puta u pitanju je BenQ monitor iz ZOWIE serije - tačnije ZOWIE XL2411P e-Sports gejming monitor.

Iz kompanije navode da XL-serija ZOWIE monitora predstavlja najbolje e-Sports monitore za PC takmičare, koji su fino podešeni kako bi se zagarantovalo najglatkije igračko iskustvo, kao i najčistija slika koja će vam biti obezbeđena kako bi ste neometano zadavali glavobolje vašim protivnicima.

BenQ XL2411P gejming monitor je 1ms monitor kojeg odlikuje refresh rate od 144Hz-a koji je tu kako bi se omogućilo glatko igračko iskustvo, bilo da ste obožavatelj FPS ili MOBA igara.

Oni koji požele da se sakriju u mraku radi izbegavanja protivnika će morati da smisle novu taktiku, kako je tu Black eQualizer koji daje na vidljivosti tokom mračnih scena bez overexpose-ovanja svetlih područja.

Color Vibrance je tu i doprinosi fleksibilnosti kako biste lako došli do vašeg željenog tona boje tokom igre, a kako biste ostali povezani, imate pregršt input konektora, uključujući DisplayPort, DVI-DL, HDMI, kao i džek za slušalice. "ZOWIE XL-seriju su prihvatili profesionalni eSports igrači, kao i turniri širom sveta." - navodi se između ostalog u saopštenju.

Međutim, kako se ovaj monitor pokazao na testu, saznaćete ako pogledate detaljnu recenziju koju je Dule pripremio.

 

 

Zbog svojih pokazanih performansi, BenQ XL2411P odlazi bogatiji za PCAXE Formula 1 nagradu.

 

BENQ XL2411P 01

 

Komentarišite na forumu...