Quantcast

uto

26

feb

2019

BenQ GW2480 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GW2480Za 120€ je više nego korektan!

Ovoga puta na testu smo imali BenQ-ov GW2480 23.8-inčni frameless monitor koji kombinuje ultra tanke bezele uz mogućnost boljeg orijentisanja kablova.

Kako bi duže sesije korišćenja prošle bez poteškoća, unutar ovog BenQ monitora je zastupljena Eye-Care tehnologija sa Low Blue Light tehnologijom, kao i Flicker-Free performansama.

Pored toga, imamo Brightness Intelligence Technology koja nudi pregršt detalja u bilo kojem osvetljenju ambijenta u kome se nalazite.

Uz idealnu kombinaciju LED i IPS tehnologije, za BenQ GW2480 iz kompanije poručuju da nudi autentičnije boje, veći kontrast, kao i oštrije detalje.

Baza je spefična po tome što tekstura je dizajnirana uz šablon koji ne odoleva lakom habanju, dok elegantno oblikovan bazni profil nudi čistu i funkcionalnu radnu površinu.

GW2480 nudi edge-to-edge panel sa ultra tankim bezelom i elegantnim profilom koji lepo dopunjuje svaki moderni dekor. Nevidljivi sistem za upravljanje kablom uredno skriva sve žice unutar postolja monitora kako bi se obezbedila čistoća na vašoj radnoj površini.

Uglavnom, kako se BenQ GW2480 pokazao na testu, proverite u detaljnoj recenziji koju smo vam pripremili.

 

 

Zbog svojih performansi, BenQ GW2480 odlazi sa Best Buy priznanjem.

 

GW2480 01

 

Komentarišite na forumu...