Quantcast

uto

17

okt

2017

ASUS MZ27AQ Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS MZ27AQMonitor troluje Duleta

Opremljen sa ciljem da zadovolji potrebe onih koji teže ka što boljim performansama u praksi, ASUS MZ27AQ nudi pregršt pouzdanih implementiranih tehnologija, rame uz rame sa novim dodacima.

Dule je u svojoj video recenziji rešio da pokaže šta ovaj monitor jednostavnog dizajna krije pod svojom haubom.

Naime, ASUS MZ27AQ je monitor iz dizajnerske serije, i prvo što će vas dočekati jeste ultra tanki bazel i karakterističan, ali simpliciran oblik.

U pitanju je IPS monitor od 27 inča, za koji proizvođači navode da prikazuje 77% više piksela u odnosu na konvencionalne Full HD monitore, i nudi oštru sliku i zadovoljavajući kvalitet prikaza.

Fanovi dobrog zvuka ovde neće biti izostavljeni, kako monitor sadrži stereo zvučnike, delo ruku poznate firme Harmon Kardon, a tu je i ASUS SonicMaster subwoofer od 5W.

Kako bi vaše oči bile zaštićene od prekomernog rada, implementirane tehnologije ovde preuzimaju kontrolu. ASUS Eye Care tehnologija sa "flicker-free" backlight-om koji nosi sertifikat TUV Rheinland će se pobrinuti za sve, a tu je i blue light filter koji umanje napor očiju.

Kada se uzme u obzir povezivost, tu su vam na raspolaganju dva HDMI porta, DisplayPort 1.2, ulaz za slušalice, i naravno, žuti konektor za subwoofer.

 

 

ASUS MZ27AQ izlazi kao pobednik sa PCAXE Diamond, kao i PCAXE Advanced Design priznanjem.

 

ASUS MZ27AQ 01

 

Komentarišite na forumu...