Quantcast

sub

09

dec

2017

BlitzWolf BW-BR1 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BW-BR1Tražili ste, gledajte!

Stabilna konektivnost, kao i kvalitet signala - ovo su samo neke od karakteristika koje krase novi uređaj koji je stigao na test.

BlitzWolf BW-BR1 Handsfree Music Receiver je spoj Bluetooth 4.1, kao i CSR8635 Bluetooth čipa koji omogućuje prenos vaše muzike do čak devet metara udaljenosti. Takođe tu je i hands-free funkcija odgovaranja, završavanja ili pak odbijanja telefonskih poziva.

BlitzWolf BW-BR1 može povezati dva Bluetooth uređaja istovremeno kao i omogućiti puštanje muzike putem telefona. Uglavnom, kako se ovaj uređaj pokazao na testu, pokazaće vam Dule u detaljnoj video recenziji.

Opširnije...
 

pet

13

maj

2016

uleFone Power - Recenzija Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   

uleFone PowerPre izvesnog vremena nas je kontaktirao GearBest sa ponudom da im uradimo recenziju nekog proizvoda. Naravno, mi smo pristali i nakon izvesnog većanja oko toga šta da odaberemo, odlučili smo da se oprobamo sa kineskim telefonima. 

Zaista nismo mnogo očekivali od jednog "čajnafona", ali to ne znači da smo se manje posvetili recenziji. uleFone Power, model koji smo odabrali, smo stavili na najbolji mogući test, a to je svakodnevna upotreba uređaja na duže staze.

Testirali smo telefon i nećete verovati šta smo na kraju zaključili [FOTO] [VIDEO]! 

Opširnije...
 

uto

08

mar

2016

ASUS ZenFone 2 Laser Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Manji, ali u nekim stvarima i bolji

 

ZenFone2 LaserOdmah mogu da Vam kažem jednu stvar -  a to su dve stvari :). ASUS je napravio odličan posao sa ZenFone familijom telefona, ali ZenFone 2 Laser praktično nije ništa novo. Međutim, bilo je potrebe i da se nešto ispriča o ovom modelu, obzirom da je već u praksi potvrđeno da je prodaja bolja od originalnog ZenFone 2 modela (po informacijama lokalnih prodavaca).

Kada bih morao u najkraćim mogućim crtama da objasnim šta je to ZenFone 2 Laser rekao bih da je to isto što i ZenFone 2 samo u manjem pakovanju, te je red da pojasnim o čemu je tačno reč.

Opširnije...