Quantcast

pet

31

mar

2017

ASUS Prime Z270-A Štampa El. pošta
Napisao Srđan Grbović   
Indeks članka

Deseptikoni, Autoboti i ASUS ?

 

ASUS PRIME Z270-ANa adresu „PCAXE“ studija stiže misteriozni paket. Na adresnici stoji samo naziv Prime i naši podaci. Posle kratke dramske pauze, otvaramo paket sa uzbuđenjem, ali umesto vođe Autobota pronalazimo novu ASUS Prime Z270-A matičnu ploču. Posle kratkog pretresa paketa i propratne opreme, čisto da se uverimo da nije reč o zaveri Deseptikona, prešli smo na testiranje.

ASUS Prime linija predstavlja sledeći korak u evoluciji ASUS matičnih ploča, koja ima za cilj da približi napredne entuzijastičke opcije običnom korisniku i da korisnik može da ih koristi u potpunosti sa lakoćom. Nova matična ploča dolazi opremljena sa pregršt opcija za skladište, unapređenjima i overklok mogućnostima koje ćemo detaljno istestirati.

 

 

Najbitnije funkcije, kao i propratni paket i generalne utiske koje smo stekli tokom testiranja Prime Z270-A matične ploče smo saželi u priloženom videu, dok rezultate koje je matična ploča ostvarila u našoj bateriji testova kao analizu naponske sekcije možete pronaći u nastavku ovog članka. Uživajte :)

 

 

Indeks članka