Quantcast

pon

29

okt

2018

ASUS Maximus XI Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MAXIMUS XIPridruži se republici!

Ovoga puta na recenziji imamo dve matične ploče iz ASUS Maximus XI serije - u pitanju su ROG Maximus XI Formula, kao i ROG Maximus XI Formula.

Kada je reč o ROG Maximus XI Formula  matičnoj ploči, za nju iz ASUS navode da nudi elegantan i funkcionalan dizajn koji je postao poznat za seriju Maximus matičnih ploča, kao i da sa svojim prepoznatljivim integrisanim blokom za hlađenje, CrossChill EK III, kao i inteligentnim softverom overclockinga, Formula matična ploča najnovije generacije će definitivno staviti vaš rig u prvi plan.

Reči hvale nisu šteđene ni kada je reč o Maximus XI Extreme, za koga se navodi da oslobađa snagu najnovije Intel Z390 platforme kako bi se obezbedilo najbolje iskustvo u igrama.

Sa optimizovanim overclockingom, brzom memorijskom podrškom i sveobuhvatnom kontrolom vodenog hlađenja , kao i ventilatora, Maximus XI Extreme će pružiti najbolje moguće performanse u kombinaciji sa efikasnim i pouzdanim radom.

Zatamnjena estetika i Aura Sync RGB osvetljenje pružaju prilagodljivu stilizaciju za igrački sistem. Uglavnom, kako su se obe matične ploče pokazale na testovima, proverite u detlajnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

Zbog svojih performansi, obe matične ploče su zavrednele PCAXE Diamond, kao i Formula 1 priznanje.

 

MAXIMUS XI 01

 

Komentarišite na forumu...