Quantcast

ned

02

mar

2014

ASUS B85 Vanguard Štampa El. pošta
Napisao Feđa Drndarski   
Indeks članka

Pedantni gardista

 

ASUS TUF Vanguard B85Do sada smo imali prilike da se „družimo“ sa različitim modelima ASUS-ove game The Ultimate Force (TUF) matičnih ploča. Sa posebnim dizajnom i kvalitetnim komponentama, serije matičnih ploča poput Sabertooth-a našle su sigurne kupce među širokom populacijom korisnika. Uglavnom, to su kupci koji traže pouzdanost i kvalitet, kao i overklokerska populacija.

Do sada smo imali prilike da vidimo kako se ovaj koncept pokazao na skupljim Sabertooth matičnim pločama i zaključak je bio da ceo koncept daje veoma dobre karakteristike uz prihvatljivu cenu. Za „gledaoce sa jeftinijim ulaznicama“ ASUS je pripremio jedan interesantan proizvod, koji po mnogo čemu nadmašuje najjeftinije Z87 modele, a reč je o matičnoj ploči baziranoj na B85 čipsetu.

 

 

Predstavljamo vam ASUS B85 Vanguard matičnu ploču, koja za veoma pristupačnu cenu donosi izuzetno solidan kvalitet. U narednoj recenziji moći ćete da pročitate o čemu je reč i da po „core“ komponentama ovaj model ne zaostaje preterano za Sabertooth Z87 Gryphon matičnom pločom.

 

ASUS TUF Vanguard B85 U1

 

Indeks članka