Quantcast

uto

08

avg

2017

Cooler Master - MasterBox Lite 5, Holder Kit, LGB Kontroler Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Jedan čovek - tri proizvoda - jedna recenzija!

MasterBoxLite 5Ovoga puta rešili smo da odradimo tri-u-jedan recenziju.

Cooler Master je opet odlučio da predstavi povoljna rešenja za fanove priuštive konfiguracije sa povoljnim performansama, stoga danas se fokusiramo na MasterBox Lite 5, kao i uz opremu koja pomaže boljem funkcionisanju kućišta - Holder Kit kao i LGB Kontroler.

U recenziji koju smo vam pripremili, pokazaćemo vam rad ovih finih komponenti iz rastućeg portofolija Cooler Mastera.

U prvi plan ulazi MasterBox Lite 5. U pitanju je jeftinija varijanta MasterBox 5 kućišta, i idealna je ako vam je potreban računar ako ste u pokretu i želite da obavite posao brzo i efikasno.

Kada smo kod efikasnosti, ukoliko poseduje dobru grafičku kartu, ali niste sigurni kako da je adekvatno namestite, a da uštedite i mesta za ostale komponente, tu je Vertical Graphic Card Holder koji okreće kartu za 90 stepeni, i pruža idealni položaj, kao i prateći vizuelni užitak, ukoliko posedujete RGB grafičke karte sa prijatnim osvetljenjem sa ventilatorima.

 

 

Što se tiče samog kućišta, MasterBox Lite 5 poseduje stranicu od pleksiglasa, i lako se odrvće uz pomoć četiri šrafa. Na prostor je stavljen akcenat ovde, kako demonstrira prostor za napajanje gde možete pozicionirati određena dužina napajanja, kavez koji može smestiti do dva hard diska od 3.5 inča, ili pak, jedan hard disk i uređaj po želji. Rupe su povoljno projektovane, kao otvori gde možete montirati vaš kuler, a imate i dovoljnu količinu otvora za kablove, kao i ispupčenja za vezivanje vezica za kablove kako bi se osigurao prostor i sakrili kablovi kako ne bi smetali ostalim komponentama.

Prednja strana poseduje tamnu providnu plastiku koja je laka za montiranje, a sa donje strane je mrežica koja sprečava ulazak prašine. Tu su i aksesoari, kao što su crvena, crna i bela maska za fanove modovanja vašeg PC ljubimca. I/O panel na samom vrhu poseduje mali restart taster, jack za slušalice i mikrofon, taster za uključivanje, dva USB 3.0 konektora, kao i HDD LED.

Tu je i bilo dovoljno mesta za LED RGB kontroler. Povezuje se preko USB-a na četiri izlaza, a tu je i RGB spliter koji omogućuje da svi ventilatori budu osvetljeni u nekom prethodno podešenom presetu.

 

MasterBoxLite 5 01

 

Uglavnom, ovo kućište je funkcionalno za cenovni rang, i od PCAXE-a dobija Best Buy nagradu.

 

Komentarišite na forumu...