• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od prosilva

  1. prosilva

    Procesor se preterano zagreva bez opterecenja.

    IHS removal Pre delidovanja moj athlon II X2 260 je zakucavao temperaturu na 72 stepena, a posle nije prelazio 40 sa sve fabričkim kulerom.
  2. prosilva

    Procesor se preterano zagreva bez opterecenja.

    IHS removal Ja sam pre nešto više od godinu dana kupio u Kelco electronic-u (nekadašnji radio klub Nikola Tesla) kutiju od 100 grama termalne paste. To je dovoljno za više godina, čak i da se menja pasta svake nedelje.
  3. prosilva

    Procesor se preterano zagreva bez opterecenja.

    IHS removal Kolega je dao link na kome sam ja detaljnije opisao postupak delidovanja na athlonu II X2 260. Isto to ti moraš da uradiš na tvom procesoru da bi rešio problem.
  4. prosilva

    Procesor se preterano zagreva bez opterecenja.

    cpu overheat Tu mora da se skine disipator toplote (IHS) i da se stavi nova pasta.
  5. prosilva

    PCI Express 3.0 i 2.0 HITNO!!!

    Re.. Ta karta je na akciji u e**i-ju. Samo vodi računa postoje dve. Jedna je 10000 dinara, a druga 11600. Jedna ima taktove gpu-a i memorije 1030/5000, a druga 1100/6600. Razlika je poprilična.
  6. prosilva

    Prsli senzori na 5000+ (Brisbane)

    Athlon II X2 260 IHS removal Evo stižu slike.
  7. prosilva

    Prsli senzori na 5000+ (Brisbane)

    Athlon II X2 260 IHS removal Da se nadovežem na temu iako je stara skoro tri godine. Procesor se pregrevao sa stock kulerom do 72 stepena kada se uključivao termal trottling. Negde sam našao na internetu da jezgro ovag procesora nije zalemljeno za IHS, već je samo stavljena pasta. Procesor sam...
  8. prosilva

    Problem sa FPS u GTA 5!

    Re.. Sigurno je Vsync u pitanju. Samo to isključi i radiće ti kao i pre. GTA V sam instalirao prekjuče i podešavao opcije za grafiku. Pozdrav.
  9. prosilva

    OCZ 850W ZX 80+ Gold

    Sledi ovaj link: http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-psu-brands,3762.html Tu su data praktično sva napajanja. Mislim da je to tvoje napajanje Fortron OEM. Ja imam taj OCZ 500W 80+. To je isto što i Silverston strider 500W, odnosno Fortron OEM. Pozdrav.
  10. prosilva

    R7 260x Problem

    Re. R7 260x Problem Ja imam isti taj problem sa istom karticom. Mislim da se to zove zero core kod AMD kartica. Kod mene se to javlja vrlo retko kada je zauzeće grafičkog procesora nisko u toku dužeg vremenskog perioda.
  11. prosilva

    Podesavanja TP-Link TL-WR 743ND rutera

    Re.. Problem je rešen tako što je prilikom konfigurisanja rutera izabrana opcija clone MAC address. Posle reseta ruter je video kablovski modem. To je inače neki stari cisco 2100 koje je pravio problem.
  12. prosilva

    Podesavanja TP-Link TL-WR 743ND rutera

    Ruter ne vidi WAN. Poslali su mi ruter pre tri nedelje. Druga lampica sa leva na desno, mali zupčaničić, se pali i gasi. Po uputstvu je to sistemska greška. Vratio sam im ruter i juče mi je stigao nov isti takav. Ponovo isti problem. Zvao sam SBB i dijagnostikom su mi potvrdili da je mij cisco...
  13. prosilva

    Podesavanja TP-Link TL-WR 743ND rutera

    Ako neko ima ovaj ruter, bilo bi mi veoma dragoceno da mi da neki savet, jer nikako ne mogu da ga povežem sa sa cisco 2100 kablovskim modemom da radi kako treba. Bio bi od koristi i neki savet od nekog ko ima i 740 ili741 ruter, pošto su veoma slični. Pozdrav.
  14. prosilva

    4790k voltage?

    Delid Sada bi ti bilo najbolje rešenje da staviš pastu u vidu tečnog metala. IHS vrati tako što ćeš na rub staviti silikon u najtanjem mogućem sloju, tek da se malo lizne.
  15. prosilva

    4790k voltage?

    OC 4790k Ja mislim da bi tu bilo najbolje rešenje staviti neku pastu u obliku tečnog metala kada se demontira fabrički disipator toplote, odnosno uradi delidovanje. Tek tada ima smisla ići na značajan overklok.
Vrh